Nieuw: e-learning en planningstool intervisie

Nieuw: e-learning en planningstool intervisie

28-11-2022
Nieuws

Leren van wat er goed gaat en leren van wat er beter kan. Stukjes van onszelf ontdekken die we nog niet kenden. Al deze vormen van leren dragen bij aan de bevordering van onze deskundigheid en professionaliteit. Maar hoe pak je dat aan?

In de nieuwste e-learning binnen de Noloc Academie draait het allemaal om een tool die zich daar uitstekend voor leent en die in de toolbox van iedere professional thuishoort: intervisie. De e-learning Intervisie geeft informatie over wat intervisie precies inhoudt, hoe je het op een effectieve manier inzet, hoe je een goede intervisiebijeenkomst organiseert en welke stappen je hierbij doorloopt. De materie wordt afgewisseld met (praktijk)opdrachten, leuke video’s over valkuilen en inspirerende voorbeelden van werkvormen. Volg de e-learning nu

Planningstool

Intervisie is een verplicht onderdeel van het certificeringsproces. Als hulpmiddel is binnenkort een planningstool beschikbaar. Hiermee kun je samen met je intervisiegenoten bijeenkomsten inplannen en een bewijs genereren dat je hebt deelgenomen aan intervisie. Dit deelnamebewijs kun je opvoeren in het DNV-systeem ten behoeve van je certificering. Zodra de tool beschikbaar is, geven we je een seintje.