Coronanieuws - Kabinet neemt pakket nieuwe maatregelen voor banen en economie

Coronanieuws - Kabinet neemt pakket nieuwe maatregelen voor banen en economie

17-03-2020
Nieuws

Het kabinet heeft vandaag besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te

Coronavirus: kabinet neemt pakket nieuwe maatregelen voor banen en economie

Het kabinet heeft vandaag besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Doel is om naast onze gezondheid ook onze banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor zzp’ers, mkb-ondernemers en grootbedrijven op te vangen. Dit pakket biedt, zo lang als nodig is, maandelijks voor miljarden euro’s aan steun. De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen, bieden zelfstandigen een overbrugging en maken via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat geld in de bedrijven blijft. Lees meer. (bron rijksoverheid)