Leden

Leeuwen

Anneke van Leeuwen

Eigenaar
  • Loopbaanontwikkeling
  • Re-integratie
  • Re-integratie tweede spoor
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • 0651895233 (mobiel)
  • +31651895233 (werk)

http://www.allerbeste.nl

Kersweg 7 3958 BB AMERONGEN

De allerbeste keuzes hebben de meeste kans van slagen!

Wat is de juiste keuze voor jezelf of de organisatie? Het resultaat weten we altijd pas achteraf, maar vaak blijkt dat keuzes die dicht bij jezelf lagen of bij de cultuur van het bedrijf pasten, de meeste kans van slagen hadden.

Ik ben Anneke van Leeuwen van Allerbeste Coaching en begeleid personen en organisaties (vaak uit het MKB) bij allerlei vraagstukken op gebied van prive, werk, het creëren van stimulerende werkomgevingen en persoonlijke ontwikkeling.

Het leven is mooi, maar soms ook best lastig. Coaching kan je o.a. inzichten geven in je gedrag en gedachtes. Hoe je deze kunt ombuigen zodat ze je niet meer belemmeren.

Denk bij werk aan bijvoorbeeld studiekeuze, re-integratie, carrièrekeuzes en het zoeken van balans werk/prive. Bij stimulerende werkomgevingen worden medewerkers in beweging gebracht en naar een hoger niveau van bevlogenheid getild, wat weer een positief effect heeft op de productieverhoging en betrokkenheid.

Door creatief en effectief met elkaar aan de slag te gaan, waarbij ik tijdens het traject een luisterend oor bied, spiegel en inzichten verkregen worden, verkrijg je inzicht in de context en jezelf. Zo kun je met vertrouwen die keuze maken die het Allerbeste bij jou past of wat jouw Allerbeste wijze is om met je vraagstuk om te gaan.

Hierbij nodig ik je uit nader kennis met mij te maken. Iedereen is vaak prima in staat zijn of haar eigen beslissingen te nemen, maar soms is het fijn wanneer er iemand met je meekijkt. En dan stap ik graag in!