Leden

Janssen

Reina Janssen

Zelfstandig ondernemer
badge RLP
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Competentiecoaching
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied

Contact

 • +31610743340 (mobiel)

http://www.janssencoaching.nl

Speenkruid 18 3892 AC ZEEWOLDE

Mijn motto is: Niemand zegt dat het makkelijk is.

Ook ik heb een zoektocht gehad naar werk, waarin ik mij volledig tot mijn recht voel komen. Ik heb verschillende banen in loondienst gedaan, heb Personeel & Arbeid gestudeerd naast mijn fulltime baan en besloot in 2006 ontslag te nemen om voor mezelf te beginnen. Ik rondde de post HBO Organisatiepsychologie af, en na een periode van werken als P&O-interimmer, dacht ik: is dit het nou? Blijf ik dit mijn verdere leven doen? Ik wilde iets gaan doen wat er voor mij meer ‘toe doet’. Maar wat is dat dan?

Na een stap richting de uitvaartbranche – ik ben ook opgeleid als uitvaartverzorger -, ontdekte ik het loopbaanvak. Na de Post HBO Loopbaanbegeleiding aan de Academie Mens en Arbeid, heb ik me later aanvullend bij het Instituut voor Toepasbare Psychologie laten opleiden om methodisch te kunnen werken met de biografie. Ik leg mij nu met hart en ziel volledig toe op loopbaancoaching. In dit vak vind ik mijn bestemming. Ik heb geleerd: je bestemming vinden is vooral veel ‘doen’ en hard werken.

Naarmate ik mezelf beter leer kennen en waarderen, raakt ook mijn werkleven steeds nauwer afgestemd op wat bij mij past, bij wie ik ben. Dat klinkt eenvoudig, maar is het niet. Ik kom er achter dat werken in verbinding met mezelf, ook gewoon blijvend hard werken is.

En wat voor mij geldt, geldt voor meer mensen. Als je je blijvend wilt ontwikkelen, jezelf en je werk steeds weer op een hoger plan en meer met elkaar in verbinding wilt brengen, dan is dat geen gemakkelijke weg. En loslaten hoort daar onherroepelijk bij. Ik heb verschillende keren besloten los te laten en weet dus uit ervaring: loslaten vraagt héél veel moed. Maar oh, wat levert het veel op.

Inmiddels durf ik mezelf moedig te noemen. En ik gebruik deze moed om anderen aan te moedigen dezelfde stap te zetten, namelijk de stap waarmee je trouw blijft aan jezelf, ongeacht de consequenties. En niemand zegt dat dit makkelijk is. Maar dat wil niet zeggen dat je het niet moet doen. Want op deze manier neem je verantwoordelijkheid voor je eigen leven, word jij uitgangspunt in de dingen die je doet en draagt je werk steeds meer bij aan een leven, dat je als zingevend ervaart.

Ik voel hoe geweldig dit is en wil nu mijn ervaring en inzichten heel graag ten dienste stellen aan jou, zodat jij dezelfde stappen durft te zetten. Dat raakt me, geeft me voldoening en brengt me iedere dag nog dichter bij mezelf.

Download mijn gratis E-book: 7 tips naar gelukkig werken van mijn website www.janssencoaching.nl Neem contact op via 06-10743340 Ik help je graag! Op mijn website onder 'Aanbevelingen' kun je lezen hoe anderen mij en mijn loopbaancoaching hebben ervaren en wat samenwerking ze heeft opgeleverd.

Op 13 januari 2017 heb ik mijn boek Spring! Naar werken in verbinding met jezelf, uitgebracht. Bekijk de bookchat (onderstaand) om te horen waar mijn boek over gaat.
Gekoppeld aan mijn boek, verzorg ik een interactieve ervaringslezing over werkgeluk in organisaties. Ik organiseer maandelijks een kennismakingsworkshop op basis van open inschrijving. Kijk voor info en aanmelding op mijn website.

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt