Leden

Echteld

Clyde Echteld

Executive Coach, Loopbaanadviseur, Trainer, Casemanager Verzuim en Re-integratie
badge RLP

Contact

  • +31620443664 (mobiel)
  • +31206125509 (werk)

Hoofdweg 791 1055 SC AMSTERDAM

Beste bezoeker van mijn profielpagina,

Sinds 2008 ben ik (executive) coach, wat ik later heb uitgebreid door ook loopbaanadviseur (2012; NOLOC-gecertificeerd) en communicatietrainer te worden (2018). Dit heb ik allemaal gedaan om mensen, van jong tot oud, te ondersteunen bij het pakken van de regie in hun eigen leven en loopbaan. Daar gaat mijn hart sneller van kloppen en word ik blij van. Verder ben ik een casemanager verzuim en re-integratie, omdat ik duurzame inzetbaarheid van medewerkers belangrijk vind. Duurzame inzetbaarheid krijgt bij mij vorm door preventieve trajecten die mensen uit het verzuim houden en door 2e spoortrajecten die leiden naar werk dat bij hen past.

Ik ben te kenmerken als een mix van een coach en adviseur-expert. Als coach leid ik mijn cliƫnten naar eigen regie, zelfinzicht, verbetering van hun communicatie en de tools om hun loopbaan vorm te geven. Als adviseur-expert bied ik hen een context waarbinnen zij keuzes kunnen maken door ze bekend te maken met relevante arbeids- en sociale zekerheidswetgeving, arbeidsmarktontwikkelingen en persoonlijke SWOT-analyses waarmee ze hun zwaktes en sterktes kunnen afzetten tegen de kansen en bedreigingen op de arbeidsmarkt.

Het resultaat van mijn aanpak is dat mijn cliƫnten aan het einde van een traject, onder mijn supervisie, een actieplan opstellen waarmee ze op een gestructureerde en evenwichtige wijze de volgende stappen formuleren en vervolgens zetten in hun loopbaan.

Overzicht van mijn diensten:
> Loopbaanadvisering;
> Ervaringsprofiel-coaching (EVC-Centrum Nederland);
> 45-plussers-coaching;
> Executive Coaching;
> Communicatietrainingen;
> Casemanagement Verzuim & Re-integratie;
> 2e spoor-loopbaancoaching;
> SLIM-subsidies aanvragen voor het MKB;
> Outplacement-coaching.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • NOBCO
  • Overig