Leden

Sleurink

Gabrielle Sleurink

Loopbaanprofessional
badge RLP

Contact

  • +31640638866 (vast)
  • +31612988288 (werk)

https://www.linkedin.com/in/gabriellesleurink/

Krijtenbergstraat 18 8043 RW ZWOLLE

Buro Blauwdruk, geeft kleur aan je loopbaan!

Ik ben Gabriëlle Sleurink, al meer dan 7 jaar werkzaam als loopbaanprofessional en Noloc gecertificeerd. Met Buro Blauwdruk is het mijn missie het werkplezier te vergroten door kleur te geven aan je loopbaan!
Onder werkplezier versta ik het vermogen om uit jezelf, met plezier je werk te doen door het inzetten van je talenten, drijfveren en je kernwaarden. Je haalt energie uit je werkzaamheden, je voelt betrokkenheid bij het werk dat je doet en je ervaart gedrevenheid bij jezelf.

Velen van ons hebben een druk (sociaal) leven en proberen meerdere ballen in de lucht te houden. We willen te veel en nemen te weinig rust waardoor essentiële vragen als Waar krijg ik energie van?, Wie ben ik? en Wat wil ik? vaak niet de ruimte krijgen. En juist de antwoorden op deze vragen helpen je om je drukke leven mogelijk te maken en het werkplezier te vergroten.
Dit geldt ook ten tijde van de coronapandemie. Uit recente onderzoeken naar werkplezier is gebleken dat tijdens de coronapandemie het werkplezier is verminderd terwijl de behoefte er naar groter is geworden.
Werkplezier is voor iedereen verschillend. Iedereen heeft een andere missie, drijfveren, behoeften en talenten. Inzicht krijgen in wie je bent, wat je wilt en een doelstelling die jou richting en focus geeft, leidt tot meer werkplezier. Wat werkplezier voor jou betekent gaan we samen naar op zoek. Naast inzicht in werkplezier levert het volgen van een traject je ook meer creativiteit, energie en tegelijkertijd rust op. Als je doet wat je het liefste doet op een manier die voor jou moeiteloos is, straal je dat ook zichtbaar uit.

Mijn aanpak is mensgericht en persoonlijk, vanuit verbinding. Ik wil je laten nadenken over jouw talenten en hoe je die in kunt zetten of ontwikkelen. Ik loop daarom graag een stukje mee op jouw loopbaanpad. Als je kunt leven en werken vanuit jouw talenten, kracht, drijfveren en ambitie is de kans groter dat je succes boekt in je werk. Als je werkt vanuit je talenten ben je effectiever, productiever, het vergoot je motivatie en duurzame inzetbaarheid en heb je veel meer plezier en energie in je werk. Het eindproduct is een blauwdruk met een actieplan waaraan je de huidige werk(omgeving) kunt toetsen, de ontwikkeldoelen helder krijgt én waarmee je in staat bent de volgende reële stap in je loopbaan te maken, dit alles om het werkplezier te vergroten, je work life balance op orde te krijgen en/of richting te geven aan je loopbaan. Aan de hand van je unieke blauwdruk kun je krachtige keuzes maken omdat de richting die bij je past helder is.

Als loopbaanprofessional help ik je middels een loopbaanscan (verkort loopbaantraject bestaande uit 3 gesprekken incl een talentenanalyse) of loopbaantraject (7 gesprekken incl talentenanalyse) een blauwdruk te maken op basis waarvan je de volgende stap in je loopbaan kan zetten. Kortom het werkplezier in je huidige baan vergroten of de stap te zetten naar een nieuwe functie om werkplezier te vinden.
Een loopbaanscan of loopbaantraject is geschikt voor:
• Mensen die geen werkplezier meer ervaren;
• Mensen die een krachtig handvat willen voor het maken van een volgende loopbaanstap;
• Mensen die meer zichtbaar willen zijn;
• Medewerkers van organisaties die zich binnen hun huidige functie verder willen ontwikkelen;
• Organisaties die de inzetbaarheid van en het plezier bij medewerkers willen vergroten;
• Mensen die het gevoel hebben dat de functie niet (meer) passend is.

Met als resultaat:
• weten waar je drijfveren en talenten liggen;
• met plezier naar je werk gaan;
• weten wat je belangrijk vindt en je missie is;
• effectief bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie;
• krachtiger overkomen, keuzes maken en daardoor zichtbaar zijn.

Ik werk met 2 verschillende talentenanalyses:
Talenten Motivatie Analyse (TMA): een instrument dat persoonlijke drijfveren en talenten in beeld brengt. De TMA is ontwikkel- en toekomstgericht. Het maakt de balans op van dit moment én geeft input om richting te geven aan je werktoekomst. De TMA oordeelt niet, maar geeft inzicht in welke taken en competenties het beste bij je passen op basis van je talenten. Ook geeft de TMA een indicatie van de ontwikkelbaarheid van competenties (hoeveel moeite het ontwikkelen van bepaalde competenties zal kosten). Je kunt met de inzichten vanuit de TMA toetsen in welke mate je huidige werk bij je past en je kunt onderzoeken waarop je je wilt richten voor je ontwikkeling en/of je loopbaan.

Personal Kracht Methodiek: een instrument die je inzicht geeft in je talenten en drijfveren en je leert hoe jij jouw unieke kracht zichtbaar maakt. Met deze inzichten ben jij moeiteloos van waarde, weet jij welk pad bij jouw potentieel past en leer je hoe jouw presentatie, personal branding en persoonlijk leiderschap kunt versterken. De methodiek helpt je om jezelf profileren en het geeft je inzicht in wat jij nodig hebt om te floreren. Het geeft je inzicht in wie je bent, wat je zoekt en als je het gevonden hebt, hoe jij jezelf authentiek en krachtig kan presenteren. Je weet waar je kwaliteiten liggen en wat belangrijk is voor je korte en lange termijn succes.
Beide analyses zijn gebaseerd op de positieve psychologie.

Wil jij ook meer kleur geven aan je loopbaan door je werkplezier te vergroten en daarmee meer creativiteit, energie en rust te ervaren neem dan contact met mij op voor een gratis intake: 06-40638866 of info.buroblauwdruk@gmail.com
De gesprekken kunnen plaatsvinden in en rondom Zwolle maar ook via Teams (blended traject).

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie