Leden

Barendse

Ben Barendse

badge RLP

Contact

  • +31624572408 (mobiel)
  • +31624572408 (werk)

http://www.regieoploopbaan.nl

Veldstraat 22 5104 EL DONGEN

Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg

Als loopbaancoach, talentcoach, trainer kijk ik met een nieuwe blik naar arbeidsmobiliteit. Kernactiviteiten van mij zijn loopbaancoaching, sollicitatiebegeleiding, outplacement en re-integratie 2e spoor. Dat doe ik vanuit mijn kernwaarden persoonlijk, laagdrempelig en resultaatgericht. Ik coach op eigen regie van de kandidaat

Tel: 06-24572408 @:ben.barendse@regieoploopbaan.nl

Als loopbaancoach werk ik met de Werk Ster. Dit is één van de Resultaten Sterren, en biedt een “holistische” kijk op de cliënt. De punten van de Ster zijn alle kerngebieden die een rol spelen bij succesvol zijn in werk en leren. Met open discussies, sterkte/zwakte analyses en actieplannen slaan de cliënt en de begeleider gezamenlijk de Weg naar Verandering in. Het Stermodel zorgt daarbij voor nauwkeurig meetbare gegevens. Afhankelijk van de intensiteit van de begeleiding en de frequentie van het invullen van de Ster, zijn de resultaten snel inzichtelijk te maken.

Mensen zijn het meest gelukkig en succesvol in werk dat dicht bij hun talenten ligt. Als Loopbaancoach talentcoach, trainer vind ik het geweldig om mensen dit inzicht te geven. Via de Talent Motivatie Analyse en Clifton Strenght Findertest krijgen kandidaten zicht op hun talenten. Daarna coach ik ze in het zetten van concrete vervolgstappen om dit waar te maken.

Om tot een goed resultaat te komen moeten mensen die door ontslag of ziekte hun baan verliezen zo snel mogelijk regie pakken over hun eigen situatie. Als loopbaancoach zet ik hen meteen in de startblokken. We brengen samen in kaart waar ze blij van worden. Vervolgens krijgen ze de tools waarmee ze zichzelf onderscheidend op de arbeidsmarkt kunnen presenteren. Slimmer, sneller en bevlogen.
Als loopbaancoach, talentcoach, trainer ben ik pas tevreden als mensen weer perspectief hebben. Vaak is dit als ze een andere baan hebben gevonden die past bij hun talenten.

Mijn motto: "Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg."
-----------------------------------------------------------------------------------------
Ik hecht veel waarde aan sociale contacten, met familie en in het verenigingsleven. Naast mijn gezin geniet ik erg van hardlopen. Een fikse uitdaging inspireert mij. Ik hou ervan en ga recht op mijn doel af. In oktober 2014 heb ik de marathon van Amsterdam gelopen. Een andere uitdaging die ik heb gedaan zijn mijn pelgrimsreizen naar Santiago de Compostella. Verder kan ik helemaal opgaan in het lezen van een psychologische thriller.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt