Leden

Bruin

Marja Bruin

Eigenaar/ Zelfstandig Loopbaanprofessional
badge RLP

Contact

  • +31614279879 (vast)
  • +31614279879 (mobiel)
  • +31614279879 (werk)

http://www.burowerkt.nl

Nicolaas Beetslaan 50 1187 AK AMSTELVEEN

ZIJN wie je bent, doen wat bij je past

Marja Bruin is werkzaam als senior Loopbaanadviseur en gediplomeerd ( Bewustzijns)coach. Zij is in het bezit van een HBO en WO-diploma. En heeft meer dan 15 jaar HR-ervaring in het bedrijfsleven. In al die jaren heeft zij zich allround beziggehouden met personele vraagstukken op het gebied van in-door en uitstroom. De laatste 10 jaar is de focus komen te liggen op individuele loopbaanbegeleiding en het ontwikkelen van mensen. Ook heeft zij gedegen ervaring opgedaan met begeleiding van werk naar werk. Vrijwillig of 'gedwongen', en met uitlopende doelgroepen. Van laag tot hooggeschoold, van uitvoerend tot managementniveau en van jong tot oud. Tevens is zij goed bekend geraakt met diverse cultuurachtergronden, en is zij zelf ervaringsdeskundige als het gaat om het maken van een carrière switch.

Marja is een NOLOC erkend loopbaancoach, gecertificeerd voor het afnemen van professionele persoonlijkheidstesten (TMA Methode) en het toepassen van diverse coachmethodieken. Daarbij is zij een gecertificeerd Gedragscoach en E-coach. Marja beschikt zij over een groot goed onderhouden netwerk. Dat zet zij met plezier en actief in bij haar loopbaan, 2e spoor en outplacementtrajecten.

Begeleiding van Marja kenmerkt zich door de combinatie van persoonlijke betrokkenheid en praktische ondersteuning. Zij heeft een scherp analytisch oog voor organisatievraagstukken en doelstellingen. Kan hierdoor snel tot de kern komen. Tegelijkertijd heeft zij een zeer sterk ontwikkeld empathisch vermogen en kan zij goed actief luisteren. Marja kan hiermee goed haar cliënten aanvoelen en zich inleven. Zij weet hierdoor wat er concreet (op maat) nodig is, waardoor de kwaliteit in haar dienstverlening hoog is. Volgens haar cliënten bereikt zij met haar werkwijze op een persoonlijke en professionele manier, duurzame resultaten in de begeleiding.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt