Leden

Krenn

Truus Krenn

Senior (loopbaan)coach, ook werkzaam met Hoogbegaafden
badge RLP

Contact

  • 0651997616 (mobiel)
  • +31651997616 (werk)

http://Krenncoaching.nl

Vlietwei 115 2361 XA WARMOND

Ontdek je KernTalenten, daarmee geef je jezelf richting!

Zeg me waar je mee speelde, ik zeg je wat je KernTalenten zijn!

De Kerntalentenmethode legt het verband bloot tussen je activiteiten in de kindertijd tussen je 4e en je 12e jaar, je favoriete kinderspeelgoed en je KernTalenten. Het levert je een wegwijzer op die je op elk cruciaal moment in je leven kunt raadplegen.

Iedereen heeft 23 KernTalenten die leiden tot positieve duurzame keuzes!
Je kunt spreken van sterke, halve en kleine KernTalenten
Het ontdekken van je KernTalenten, zorgt ervoor dat je de juiste beslissingen kunt nemen en bewuste keuzes kunt maken in je werk, je loopbaan of een opleiding. Als je je sterke KernTalenten in kunt zetten voel je je energiek en ervaar je grote voldoening in wat je doet.
Ik werk vanuit verbinding met mensen waarbij coaching en ontwikkeling een natuurlijk gegeven zijn. Ik haal mijn energie uit het samen met mensen inzicht krijgen in hun drijfveren, ambities en motivatie met als doel met nog meer (werk)plezier in het leven te staan.

Vanuit mijn jarenlange ervaring op het gebied van HRM, duurzame inzetbaarheid en strategisch advies bij Gemeente en Rijksoverheid heb ik me als (bedrijfs)maatschappelijk werker, manager, programmamanager, organisatieadviseur en als (loopbaan)coach met veranderingsprocessen bezig gehouden.
Mijn KernTalenten: Ik heb een brede belangstelling, ben nieuwsgierig naar mensen en daar waar zich vraagstukken voordoen, zet ik mijn analytisch vermogen in om de puzzels te helpen oplossen, ook al zijn ze nog zo complex. Ik luister, leef me in, observeer, stel vragen en kom snel tot de kern. Ik ben pragmatisch en ga altijd voor een oplossings- en resultaatgerichte aanpak.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig