Leden

Ine Alberts

Loopbaanbegleiding | coaching persoonlijke effectiviteit & work-life balance | intervisiebeleiding
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Stress en burnout begeleiding

Het beste uit jezelf halen begint met jouw verhaal en jouw talenten, kracht en drijfveren.

Over mij:

Ik ben een gecertificeerd register loopbaanprofessional en coach en intervisiebegeider met ruime ervaring in de universitaire- en ziekenhuiswereld. Anderen waarderen mijn persoonlijke aanpak en betrokkenheid, mijn resultaatgerichte maar ontspannen werkwijze en mijn doortastendheid.

Mijn coachingsmethodiek is gericht op het bevorderen van veerkracht, accepteren van eigen denken/voelen en in actie komen in lijn met jouw doelen en wat jou daarbij helpt.

Op loopbaangebied help ik je ontdekken wat je talenten zijn, wat je drijft en energie geeft en wat je belangrijk vindt. Dit resulteert in een zoekprofiel. Daarna maken we samen een vertaalslag naar carrièreperspectieven en begeleid ik je bij het maken van keuzes. Je ontwikkelt vaardigheden om op een effectieve manier banen te vinden, te netwerken, te solliciteren en gebruik te maken van sociale media.
Bij persoonlijk leiderschap ga je onderzoeken hoe je effectiever kunt worden in je werk. Voorbeelden van coachresultaten zijn: meer rust & balans, duidelijk, direct en open communiceren, meer zelfvertrouwen en weten wat je sterktes zijn en wat je drijft, efficiënt managen van je eigen werk en tijd, dichter bij jezelf komen na een burn-out.

Intervisie begeleiding
Ik begeleid op te starten intervisiegroepen naar zelfstandige intervisiegroepen door de eerste sessies te begeleiden. Groepen professionals help ik om op een gestructureerde manier ervaringen te delen, te leren van elkaars inzichten en het elkaar versterken in het probleemoplossend vermogen.

Werkvelden

  • Wetenschap