Leden

Boerakker

Jola Boerakker

Loopbaancoach
badge RLP

Contact

  • 0622775165 (mobiel)
  • +31622775165 (werk)

http://www.value9.nl

Binnentuinlaan 31 3452 RN VLEUTEN

ALWAYS SPARKLING TO MAKE CHANGE HAPPEN

Ben je ook zo blij met je werk? Niet?! Ai, dat is niet fijn….. Gelukkig ben je op mijn profiel beland! Talent gericht coachen en ontwikkelen dat is waar ik mij voor inzet. Want ik ben er van overtuigd dat ook jij meer werkgeluk kan ervaren door jouw droombaan te realiseren!

Vanuit de vragen wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik, gaan we op onderzoek uit. Jezelf (beter) leren kennen, jouw talenten (her)ontdekken, duidelijkheid creëren in wat jou drijft, wat je interesses zijn en het pad uitstippelen waar jij concreet mee aan de slag kan is nodig om verandering aan te brengen in jouw situatie. Graag pak ik dat samen met jou beet!

Vanuit Value9 ben ik onder andere via VCP de Unie actief binnen het Regionale Mobiliteitsteam (RMT) midden Utrecht en draag ik landelijk, samen met een heel team, bij aan het succes van de doelgroep die ‘van werk naar werk’ wordt begeleid. Dit doe ik voornamelijk middels individuele coaching, eventueel aangevuld met de inzet van verschillende testen, scans, workshops en trainingen. Zo kan ik écht maatwerk leveren voor jou!

Gelukkig zijn we met de regionale mobiliteitsteams in 35 regio’s actief, dus woon je niet in de omgeving van Utrecht kijk dan eens bij jou in de regio!

Ook ben ik via Value9 betrokken bij het begeleiden van young professionals, geef ik workshops en trainingen als onderdeel van diverse projecten, zet ik mij in via Werkprikkel voor de branches Retail Non Food, tandtechniek en Zoetwaren.

Ben jij momenteel zoekende in hoe jouw loopbaan zich verder mag ontwikkelen of twijfel je aan welke keuzes jij moet/wilt nemen ten aanzien van jouw arbeidstoekomst? Laten we vooral contacten!

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Overheidsorganisatie
  • Maatschappelijke organisatie
  • Particuliere markt