Leden

Leissius

Shereen Leissius

badge RLP

Contact

  • +31615098570 (mobiel)
  • +31205738333 (werk)

http://www.stylingbureaushape.nl

Durgerdamstraat 38 1507 JM ZAANDAM

Vanuit haar unieke kijk op de mens als totaal, innerlijk èn uiterlijk, coacht en begeleidt Shereen vakkundig naar oplossingen, inzichten en zelfvertrouwen toe. Zij beschikt daarbij over een grote kennis van de arbeidsmarkt en organisaties vanuit haar HR/recruitment achtergrond.

Overzicht specialisaties:

- Image styling & coaching
Je innerlijke ontwikkeling laten harmoniëren met je uiterlijke presentatie. Aandacht voor zowel het innerlijk als het uiterlijk d.m.v. image, kleur- en kledingstijldviezen. Je ontdekt hoe je jouw kwaliteiten zichtbaar(der) kunt maken, zodat je overtuigender en effectiever kunt functioneren. Je wordt letterlijk en figuurlijk een spiegel voorgehouden. Ook t.a.v. (non)verbale communicatie en presentatie.

- Coaching, loopbaancoaching/outplacement
Individuele gesprekken en /of groepstraining op maat waarin vragen worden gesteld die gaan over wat jou boeit en motiveert in werk en wat (mogelijk) niet meer. De ontwikkelvragen zijn gericht op wat jou helpt om succesvol te zijn in het werk dat je dagelijks doet in combinatie met je privéleven.

- Stress & burn-out begeleiding volgens CSR methodiek
Ondersteuning bij het herstellen van de verstoorde balans. Relaties leggen tussen oorzaak, gevolg en oplossing bij stress- en burn-out gerelateerde klachten. Leer hoe jij je energieniveau weer op kan bouwen en je weer vitaler te voelen

- Speedcoaching
Tijdens een kort en persoonlijk gesprek van max. 45 minuten, heb je de mogelijkheid om op een snelle manier tot de kern van de vraag te komen, een inzicht te krijgen of een bevestiging van iets, een richting te bepalen om daarna weer beter keuzes te kunnen maken of stappen te kunnen zetten op persoonlijk en professioneel vlak.

- Career coaching ENG
Begeleiding van expats en/of hun partner op de NL arbeidsmarkt. Engelstalige coaching en/of training.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)

Lid van de volgende beroepsverenigingen

  • Overig