10
03
20

Webinar: Update Arbeidsrecht

Wie: Bas van Dis
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Voor alle Noloc-bijeenkomsten in april en mei zijn wij momenteel aan het inventariseren of deze online toch doorgang kunnen hebben of dat wij deze verplaatsen naar een later moment in het jaar. Ook zijn wij druk doende om extra webinars in te lassen zodat we ons allemaal ook in deze periode kunnen blijven bijscholen in ons vak. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden hier terug te kijken.

Waar, wanneer en inschrijven
Dit webinar vindt plaats op dinsdag 10 maart om 20.00 uur via Online Seminar. Aanmelden kan via Online Seminar. 
Het is dus niet mogelijk om je via de reguliere Noloc manier aan te melden. Wil je dat je deelname aan het webinar naderhand zichtbaar wordt in je profiel op de Noloc-website? Vergeet dan niet tijdens jouw eerste registratie bij Online Seminar je lidnummer in te voeren.

Onderwerp
WAB, WWZ, ketenregeling, cumulatiegrond…  weet jij nog waarover het gaat? Loopbaanprofessionals hebben in de praktijk regelmatig te maken met arbeidsrechtelijke aspecten. En juist op dat vlak gaat er in het nieuwe jaar het één en ander veranderen. Zo zal de nieuwe wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in werking treden. Maar ook is er de aangekondigde regelgeving op het gebied van ZZP'ers en zijn er interessante arresten van de Hoge Raad die voor de praktijk van de loopbaanprofessional van belang kunnen zijn. In dit webinar geeft Bas van Dis, gespecialiseerd arbeidsrecht advocaat, inzicht in de veranderingen en wat dat kan betekenen voor jouw werk of adviespraktijk.

Niet live kijken maar op een later moment?
Ben je niet in de mogelijkheid om het webinar live te volgen? Dan kun je deze een week na afloop terugkijken via Mijn Noloc op www.noloc.nl. Log in op de website, ga naar Mijn Noloc en klik op ‘webinars’ onder de blauwe zoekbalk halverwege de pagina. 

49 personen aangemeld.