30
11
20

GEANNULEERD Meet & Greet!

Wie: Angelic Bloemberg
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Vanuit de wens om op verschillende locaties in het land elkaar op een gezellige manier te ontmoeten en informatie te delen, zijn in maart vorig jaar de Meet & Greets van start gegaan. Noloc vindt het erg jammer dat deze momenteel geen doorgang kunnen vinden op fysieke locaties. Maar niet getreurd: ook de Meet & Greet is in een online jasje gestoken. Op 30 november zal Angelic Bloemberg eenieder die online aan wil sluiten een warm welkom heten!

Wat kun je verwachten?

  • informatie over de vereniging
  • tips hoe je het meest uit je lidmaatschap kan halen
  • tips hoe je online collega`s kan bereiken etc. 

Leuk als je er bij bent! Meld je aan via de aanmeldknop onderaan de pagina, in aanloop naar de Meet & Greet toe ontvang je een Zoom-link om deel te nemen.

Programma
10.00 uur tot 11.00 uur

35 / 35 personen aangemeld.