30
06
20

Meet & Greet!

Wie: Angelic Bloemberg
Waar: Online

Noloc volgt nauwlettend de coronamaatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Nu we elkaar weer in beperkte(re) aantallen en met aangescherpte maatregelen mogen ontmoeten zijn wij druk doende de fysieke bijeenkomsten opnieuw te plannen. Uiteraard conform de richtlijnen en in nauw overleg met de betrokken locaties om ieders veiligheid te waarborgen. Ook blijven wij webinars en online workshops aanbieden. Wij wijzen je er graag op dat het ook mogelijk is om alle webinars die al hebben plaatsgevonden terug te kijken, klik hier.

Vanuit de wens om op verschillende locaties in het land elkaar op een gezellige manier te ontmoeten en informatie te delen, zijn in maart vorig jaar de Meet & Greets van start gegaan. Noloc vindt het erg jammer dat deze momenteel geen doorgang kunnen vinden op fysieke locaties. Maar niet getreurd: ook de Meet & Greet is in een online jasje gestoken. Op 30 juni zal Angelic Bloemberg eenieder die online aan wil sluiten een warm welkom heten!

Wat kun je verwachten?

  • informatie over de vereniging
  • tips hoe je het meest uit je lidmaatschap kan halen
  • tips hoe je online collega`s kan bereiken etc. 

Leuk als je er bij bent! Meld je aan via de aanmeldknop onderaan de pagina, in aanloop naar de Meet & Greet toe ontvang je een Zoom-link om deel te nemen.

Programma
10.00 uur tot 11.00 uur

28 / 35 personen aangemeld.