18
03
21
Methoden & technieken Werken met groepen

Kennismakingsworkshop MapsTell – Zet jezelf op de kaart!

Wie: Esther van Dijk
Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Deze online regiobijeenkomst vindt plaats op donderdag 18 maart 2021 om 19.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf donderdag 18 februari tot maandag 15 maart 19.00 uur via de website. 
Je ontvangt 2 dagen voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online regiobijeenkomst via Teams.

Programma
19.00 uur - start online regiobijeenkomst
20.00 uur - halverwege een korte pauze
21.00 uur - einde online regiobijeenkomst

Onderwerp
Ben jij bewust van jouw gedrag? Hoe je overkomt op anderen? Hoe je de samenwerking beïnvloedt en er wellicht een andere, effectievere manier is? Ga mee op reis naar De Wereld van Verschil, langs de golf van emoties, het imposante massief en de zee van rust.
Tijdens onze kennismakingsworkshop nemen we je mee op reis om kennis te maken met de verschillende gedragsvoorkeuren, hoe deze zich laten zien in de dagelijkse praktijk en ontdek je in welke steden jij je thuis voelt. Maak kennis met de methodiek en de mogelijkheden van MapsTell!

Na deze workshop heb je kennis gemaakt met MapsTell en:
• Weet jij wat reizen door de Wereld van Verschil is en welke mogelijkheden dit jou biedt,
• Begrijp je hoe een ieder De Wereld van Verschil anders kan beleven,
• Herken je de verschillende gedragsvoorkeuren, met hun talenten en uitdagingen.

Het wordt een leuke, interactieve kennismaking met de methode van MapsTell, waarbij gedrag letterlijk in kaart wordt gebracht. Jij bent uitgenodigd voor deze ontdekkingsreis om meer inzicht in jezelf én in je omgeving te krijgen! Reis je mee?

Ter voorbereiding op deze online regiobijeenkomst ontvang je van Esther van Dijk een vragenlijst vanuit het MapsTell systeem. Hiervoor dienen we jouw gegevens (voor- en achternaam, en e-mailadres) met haar te delen. Bij aanmelding voor deze online regiobijeenkomst ga je hiermee akkoord. Jouw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. 

Over de spreker
Esther heeft ruim 17 jaar ervaring binnen de Rijks- en lokale overheid. Ze heeft een Bedrijfskundige opleiding afgerond, op het gebied van Organisatie&Strategie - Verandermanagement. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen gevolgd het gebied van HR en coaching, waaronder Organisatieadviseur, Ambtenarenrecht, Strategisch Talentmanagement, Loopbaancoach en e-Coaching.

Esther is als bevlogen en energiek persoon, onder meer inzetbaar als (strategisch) adviseur, projectleider, innovator, begeleider/coach van (management) teams en individuen. Ze is resultaatgericht, maar verliest de mens hierbij nooit uit het oog. Zij creëert maatwerk oplossingen die bij uw organisatie, team of bij u als individu passen en altijd in goed overleg en in samenwerking mét u.

Annuleringsregeling
Aan een online bijeenkomst is een maximaal aantal deelnemers verbonden. Wanneer je je aanmeldt voor een online bijeenkomst rekenen wij daarom op jouw deelname.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende online bijeenkomst afmelden via de website. Dit kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Door je tijdig af te melden voor een online bijeenkomst geef je andere leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

23 / 25 personen aangemeld.