Over De kracht van het verhaal in coaching

17
01
24

De kracht van het verhaal in coaching

In het Career Story Interview (CSI) maken client en coach dankbaar gebruik van de innerlijke wijsheid van de client. Storytelling blijkt een fantastisch hulpmiddel om toegang te krijgen tot het onderbewuste weten. In deze workshop gaat Mieke Verbaarschot in op de vijf componenten van het Career Story Interview (CSI) en hoe deze met elkaar samenhangen. De methode is ontwikkeld door Prof. Dr. Mark Savickas uit de VS. CSI lijkt magisch te werken maar rust op wetenschappelijke basis. In het Career Story Interview vatten we de loopbaan op als een verhaal waarbij de client hoofdpersoon is en tegelijkertijd auteur. In de workshop gaan we werken met drie van de vijf componenten en kun je zelf de impact ervaren. 

Leerdoel
Aan het eind van de workshop weet je of het werken met verhalen voor jou en je cliënten toegevoegde waarde heeft. Je hebt je eigen toolbox uitgebreid en kunt met onderdelen van de methode werken in je eigen coaching.

Datum & tijd
17 januari 2024
18:30 - 21.00 uur

Locatie
Perron 3
Hoff van Hollantlaan 1
5243 SR ROSMALEN

PE-Punten
Voor deze bijeenkomst ontvang je 2 PE-punten. (Klik hier voor meer informatie over PE-punten)

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering na 10 januari 2024 of afwezigheid op de dag zelf, zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen.