Over Masterclass: Op je plek - Het begeleiden van mensen die 'opgesloten' zitten in hun baan

23
01
24

Masterclass: Op je plek - Het begeleiden van mensen die 'opgesloten' zitten in hun baan

Tijdens deze Masterclass zal Merel haar inzichten delen over het fenomeen ‘opgesloten’ zitten in een baan. Een onderwerp waar zowel in de wetenschap als in de praktijk weinig bekendheid over bestaat. Precies om deze reden wijdt Merel haar promotieonderzoek aan dit onderwerp. 

Hoe komen mensen in een dergelijke situatie terecht? Welke processen maken ze door én wat zijn vervolgens factoren die helpen hieruit te komen, zijn thema’s die zij uitzocht. Met haar bevindingen slaat ze een belangrijke brug tussen deze wetenschappelijke inzichten en hoe de praktijk hier in de toekomst beter op kan anticiperen. Merel haar motto luidt dan ook: “Niemand zou ontevreden in zijn of haar baan moeten blijven zitten.”

Kom jij als loopbaancoach of jobcoach ook wel eens mensen tegen die in een dergelijke situatie zitten? Wil je meer leren over het fenomeen en sneller en gerichter de vraagstukken van cliënten op kunnen pakken? Dan is deze masterclass iets voor jou! 

Datum & tijd
Dinsdag 23 januari 2024
15:00 - 17:30 uur


PE-Punten
Voor deze bijeenkomst ontvang je 2 PE-punten. (Klik hier voor meer informatie over PE-punten)
Bijeenkomst 11 december 2023

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Annuleringsvoorwaarden
Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering na 16 januari 2024 of afwezigheid op de dag zelf, zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen.