Over Focus op Geld; niet buffelen maar bufferen!

09
01
24

Focus op Geld; niet buffelen maar bufferen!

Vind jij boekhouden saai? Glipt het geld bij jou als zand door je vingers? Zie je op tegen het doen van je administratie? Lees dan verder!

Deze online masterclass leert jou waarom het maken van een geldplan en het vooraf bepalen van spaardoelen en reserveringen zo belangrijk is.

De masterclass laat je kennis maken met de theorie achter het "potjessysteem" (gebaseerd op de theorie van Profit First) en het legt uit waarom het hebben en bijhouden van een up-to-date boekhouding een must is. Jij gaat inzien dat dit onderdeel van ondernemen allesbehalve saai is; regie pakken over jouw geld is plezier, rust, vrijheid en onafhankelijkheid!  

Deze masterclass is bedoeld voor de zelfstandig loopbaanprofessionals en jobcoaches. Als zelfstandig loopbaanprofessionals run je een onderneming en heb je te maken met geldstromen. De allereerste missie van een onderneming moet winst maken zijn. Zonder voldoende geld op de bank heeft een onderneming geen bestaansrecht. In de praktijk blijkt dat coaches het allerliefst voor anderen werken. Waarbij ze zichzelf uit het oog verliezen en vergeten ook goed voor zichzelf te zorgen. "Ik doe het niet voor het geld" is een veelgehoorde uitspraak van coaches. Maar cijfers en geld aankijken is een must voor het financieel gezond houden van jouw praktijk. Bovendien doe jij jouw klanten te kort als jij door geldzorgen geen (goede) loopbaanprofessional meer kan zijn. Potjes maken het onmogelijke mogelijk!

Leerdoel
Na de masterclass kan jij:

  • Maandelijks een vast salaris opnemen, i.p.v. ad hoc. 
  • Geld reserveren voor belastingaanslagen, zodat deze niet meer als een onaangename verrassing op de deurmat vallen. 
  • Een buffer voor onvoorziene situaties opbouwen. 
  • Sparen voor persoonlijke doelen als pensioen, vakantiegeld, opleidingen.
  • Het buffermodel zelfstandig invullen, zodat jij aan de slag kunt met het behalen van jouw persoonlijke spaardoelen.

Datum & tijd
Dinsdag 9 januari 2024
19.30 - 21.00 uur

PE-Punten
Voor deze bijeenkomst ontvang je 1 PE-punt. (Klik hier voor meer informatie over PE-punten)


Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Annuleringsvoorwaarden

Voor deze bijeenkomst hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering na 2 januari 2024 of afwezigheid op de dag zelf, zijn wij genoodzaakt je € 45,- exclusief btw in rekening te brengen.