Over Masterclass Grip op je geld

04
10
22

Masterclass Grip op je geld

Veel (loopbaan)coaches hebben hun persoonlijke ‘Why” wel helder. Waarom ze hun bed uitkomen om te doen wat ze zijn gaan doen. Willen de wereld en het leven een stukje mooier en makkelijker maken voor anderen.
Veel coaches zorgen er daarom voor dat hun kennis op zijn minst op peil blijft en bij voorkeur steeds een beetje groter wordt. Coaches steken daar doorgaans veel tijd en geld in.

Zij zien zichzelf wel als vakvrouw/-man, maar lang niet altijd als ondernemer. En dat terwijl zij zelfstandig werken, facturen sturen, een tarief hebben bepaald, creatieve werkvormen ontwikkelen, netwerkbijeenkomsten bijwonen en (willen) investeren in bijvoorbeeld apparatuur om online sessies te kunnen faciliteren of podcasts op te nemen.

De bewuste ondernemers onder de coaches weten dat zij niet alleen in maar ook aan hun onderneming moeten werken. Goed voor zichzelf moeten zorgen.

Los van de persoonlijke missie zou namelijk de missie ‘geld verdienen’ op nr. 1 moeten staan. Een praktijk heeft immers geen bestaansrecht zonder dat er winst wordt gemaakt!

Geld is bij uitstek een goed uitgangspunt om de onderneming vorm te geven. Inzicht in cijfers en geld vormt het fundament voor strategie en een gericht actieplan.

Het toekennen van doelen aan geld dat binnenkomt zorgt voor een autonoom en zelfstandige praktijk. Het zorgt voor (zelf)vertrouwen en onafhankelijkheid van de coach.

Aan geld kleven vaak angst, taboes en beperkende gedachtes. Het CijferParadijs zorgt voor veiligheid en plezier zodat geld weer aangekeken en omarmd kan worden.

Wat gaan we doen:

 • Theorie over het geldverdeelsysteem (gebaseerd op Profit First)
 • Plezier maken met geld; we doen een spel
 • Maken van een winstplan
 • Doelen stellen
 • Berekenen van jouw persoonlijke verdeelpercentages

Resultaat:

 • Mindswitch: weten waarom werken aan de onderneming belangrijk is
 • Zin in en zicht op de toekomst
 • Inzicht in cijfers
 • (Weer) met plezier omgaan met geld
 • Angst voor geld en cijfers de baas 
 • Een financieel gezond bedrijf

Opleider
Het Cijferparadijs zal deze masterclass verzorgen.

Programma
Dinsdag 4 oktober 2022
13.00 - 17.00 uur

Locatie
Deze masterclass zal fysiek plaatsvinden centraal in Nederland.

Kosten
De kosten voor Noloc leden voor de Masterclass Grip op je geld kosten €150 excl. BTW. Tijdens de registratie kun je direct betalen voor de Masterclass, pas op het moment dat je de betaling hebt afgerond is je registratie compleet.

Er zijn 10 plaatsen beschikbaar, vol = vol! Is de masterclass vol maar wil je op de reservelijst? Stuur een mail naar info@noloc.nl 

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je je hebt ingeschreven voor de Masterclass Grip op geld rekenen wij op je komst. 

Ben je op 4 oktober onverhoopt verhinderd (wat natuurlijk altijd kan gebeuren), dan kun je je tot 20 september voorafgaand aan de Masterclass kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op www.noloc.nl/agenda bij de Masterclass Grip op je geld via de knop 'Mijn Aanmelding' , onderaan jouw aanmelding de knop ' Annuleer mijn aanmelding' te klikken. Je ontvangt dan het volledige bedrag terug.

Wij hebben dan nog voldoende tijd om iemand van de wachtlijst te benaderen. Meld je je af na 20 september 2022, dan ontvang je geen geld terug. Je kan wel iemand als vervanger laten komen. De organisatie dient hierover uiterlijk 27 september 2022, via info@noloc.nl, geïnformeerd te worden.

Aanmelden

Je kan je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Deelname Masterclass Grip op je geld € 150,00

Deel met anderen