Over Webinar: Zo werkt Wandelcoaching!

06
09
22

Webinar: Zo werkt Wandelcoaching!

Wandelcoaching is flink in opkomst. We willen meer naar buiten en merken dat dit helpt bij het leegmaken van ons hoofd. Maar hoe zit dat nu in elkaar? Hoe komt het dat wandelcoaching werkt en waarom zou je het inzetten tijdens een loopbaantraject?

Wandelcoachopleider Hilde Backus neemt je mee in de wereld van het coachen in de buitenlucht. Ze legt uit hoe je wandelcoaching inzet met twee voeten op de grond en gericht kan werken naar een concreet resultaat. Ook deelt Hilde tips die je kan gebruiken in de begeleiding van jouw coachees tijdens wandelingen.

Dit interview is gemaakt door de mensen van de werkgroep Noloc Loopbaan WandelExperience en -vanzelfsprekend!- opgenomen tijdens een wandeling.

Deze uitzending komt ook beschikbaar als podcast in de Noloc Academie, zodat je het nog eens rustig terug kan luisteren tijdens je eigen wandeling!

Hilde Backus is de oprichter van de post-Hbo opleiding tot Register Wandelcoach, Registerpsycholoog NIP/ Arbeid & Organisatie, collega RL en schrijver van verschillende boeken waaronder Wandelcoaching bij stress en onzekerheid

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deel met anderen