Over Noloc Workshop Festival

29
09
22

Noloc Workshop Festival

Op donderdag 29 september organiseert Noloc exclusief voor jou als lid het Workshop Festival bij ’t Veerhuis in Nieuwegein. Een hele dag vol inspiratie, kennisverrijking, verbinding en fun. Met een afwisselend programma, waarbij je praktisch aan de slag gaat met werkvormen, methodieken en ondernemerschap. De dag start om 9.00 uur en we sluiten om 17.00 uur af onder het genot van een hapje en een drankje!

Noloc Workshop Festival
Het jaarlijkse loopbaancongres in een nieuw jasje. We noemen het niet voor niets een festival: het wordt een feestje. We gaan elkaar ein-de-lijk weer live ontmoeten. En daar hebben we héél veel zin in. Tijdens deze dag kun je vier verschillende workshops volgen. Er is genoeg keuze en voor ieder wat wils. Binnenkort volgt meer informatie over de invulling van de workshops en de workshopleiders. Wel verklappen we alvast de titels van de verschillende workshops!  

 1. Succesvolle strategieën om opdrachtgevers binnen te halen
 2. Haal het beste uit je coachee door de inzet van stemanalyse
 3. Levensloopbaan en werkgeluk
 4. Coachen van klanten richting succesvol zelfstandig ondernemerschap
 5. Laat je uitstraling voor jou werken
 6. ACT: een praktische weg naar durven en doen in je loopbaan
 7. Intervisie als krachtig leermiddel
 8. Zin en onzin van testen: Psychologische vragenlijsten als hulpmiddel in een loopbaantraject.
 9. Hoe ontwikkelt een talent zich?
 10. Persoonlijkheid en soft skills belangrijker dan ooit
 11. Zo werkt wandelcoaching
 12. Zijnsintentie - een baanbrekende, positieve kijk op wie jouw coachee in wezen is
 13. Basisprincipes Evidence Based werken voor loopbaanprofessionals
 14. Jobcoaching 2.0

Het inschrijven voor de workshops start later. Als je een kaartje hebt gekocht voor het Workshop Festival krijg je automatisch bericht zodra de inschrijving van start gaat.

Meld je nu aan en ontvang vroegboekkorting!
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor het Workshop Festival. Wees er daarom snel bij! Meld je aan voor 1 juli 2022 en profiteer van de vroegboekkorting. De normale prijs is €125 (excl btw), maar als je voor 1 juli boekt betaal je slechts € 95 (excl btw)! Dus wacht niet langer en meld je hier snel aan, want VOL = VOL!

Annuleringsvoorwaarden
Wanneer je je hebt ingeschreven voor het Noloc Workshop Festival rekenen wij op je komst.

Ben je op 29 september onverhoopt verhinderd (wat natuurlijk altijd kan gebeuren), dan kun je je tot 21 september voorafgaand aan het Workshop Festival kosteloos afmelden. Dat kan heel eenvoudig door op www.noloc.nl/agenda bij het Workshop Festival via de knop 'Mijn Aanmelding' , onderaan jouw aanmelding de knop ' Annuleer mijn aanmelding' te klikken. Je ontvangt dan het volledige bedrag terug.
Wij hebben dan nog voldoende tijd om iemand van de wachtlijst te benaderen. Meld je je af na 20 september 2022, dan ontvang je geen geld terug. Je kan wel iemand als vervanger laten komen. De organisatie dient hierover uiterlijk 27 september 2022, via info@noloc.nl, geïnformeerd te worden.
Mocht de overheid besluiten in lockdown te gaan, waardoor het Workshop Festival niet door kan gaan, dan ontvang je het volledige bedrag terug.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.