Over Meet & Greet!

13
09
22

Meet & Greet!

Als Noloc leveren we op allerlei manieren toegevoegde waarde aan jouw lidmaatschap. Via o.a. bijeenkomsten, kwaliteitskringen en de Noloc academie werk je aan je professionalisering en kun je inspirerende contacten leggen. Een ander moment om te ontmoeten en praktische vragen stellen is de Noloc Meet & Greet. Vanaf september organiseren we iedere maand een online Meet & Greet. Het biedt je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met collega loopbaanprofessionals, jobcoaches en Noloc. Tijdens deze meeting kom je meer te weten over wat Noloc en collega’s voor je kunnen betekenen. 

Wat kun je verwachten?

  • Kennismaken, ontmoeten en vragen stellen
  • informatie over de vereniging en hoe je het meest uit je lidmaatschap kan halen
  • Update certificeringsproces

Programma
16.30 uur tot 18.00 uur

Praktische informatie
De Meet & Greet vindt online plaats in de vorm van een zoomsessie. Leuk als je erbij bent! Meld je aan via de aanmeldknop onderaan de pagina. Voordat je kunt aanmelden, dien je eerst in te loggen op de website. De aanmeldknop is daarna zichtbaar onderaan deze pagina.
Twee dagen voor start van de Meet & Greet ontvang je een Zoom-link om deel te nemen.

Annuleringsregeling
Aan een online bijeenkomst is een maximaal aantal deelnemers verbonden. Wanneer je je aanmeldt voor een online bijeenkomst rekenen wij daarom op jouw deelname.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende online bijeenkomst afmelden via de website. Dit kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd. 

Door je tijdig af te melden voor een online bijeenkomst geef je andere leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.