10
09
21
Methoden & technieken Trends & ontwikkelingen Werken met organisaties

(bege)Leiden van een leven lang Ontwikkelen

Waar: Online

COVID-19

Noloc volgt nauwlettend de corona-maatregelen ten aanzien van evenementen en samenkomsten. Alle Noloc-bijeenkomsten vinden de komende tijd alleen online plaats; wij bieden regelmatig nieuwe webinars, online workshops en e-learnings aan. Binnen de Noloc Academie vind je naast alle Noloc webinars een nog veel uitgebreider aanbod van interessante webinars en e-learnings. Kijk onder Mijn Noloc hoe je kunt inloggen op de online leeromgeving.

Waar en wanneer 
Deze online bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 10 september 2021 om 15.00 uur. Aanmelden is mogelijk vanaf maandag 26 juli via de website. 
Je ontvangt 2 dagen voor start een bevestiging van deelname met daarin een link om deel te nemen aan de online bijeenkomst via ZOOM.

Programma
15.00 uur - start online bijeenkomst
16.15 uur - einde online bijeenkomst

Welke voorkennis/voorbereiding is vereist voor deelname?
Het boekje 'Leiding geven aan een leven lang ontwikkelen' (deze zomer verzonden aan alle Noloc-leden) moet gelezen zijn. De workshop is een verdieping op deze uitgave.

Relevantie voor loopbaanprofessionals en jobcoaches
Het onderzoek is uitgevoerd in organisaties en in de workshop maken we de vertaalslag naar het begeleiden van richting geven aan loopbaan.

Onderwerp
Uit onderzoek blijkt dat de focus in organisaties veelal ligt op de waarde van het hier en nu voor de organisatie. En minder op het toekomstige rendement dat voortkomt uit het ontwikkelen van persoonlijke drijfveren en mogelijkheden.

Nog weinig wordt loopbaanontwikkeling gezien als zelfregie in de persoonlijk gewenste ontwikkeling, die aansluit bij de doelen in de organisatie en samenleving voor nu en in de toekomst. De resultaten uit het onderzoek -zie ook het boekje- bieden handvatten om de dialoog te voeren over onze eigen perspectieven op loopbaanontwikkeling.

Over de spreker
Het boekje ‘Leidinggeven aan een Leven Lang Ontwikkelen’ is het resultaat van de samenwerking tussen Noloc, Loopbaangroep en Prof. Dr. Marinka Kuijpers (red.) en Dr. Aniek Draaisma van de Bijzondere Leerstoel Leeromgeving & -Loopbanen.

Deze bijeenkomst wordt verzorgd door Marinka We willen meer aandacht creëren voor persoonlijke en loopbaanontwikkeling en dat dit voor iedereen op elk niveau vanzelfsprekend is en wordt. Loopbaanontwikkeling is niet alleen een individuele zaak. Het draagt bij aan zingeving én aan economische ontwikkeling.

Annuleringsregeling
Aan een online bijeenkomst is een maximaal aantal deelnemers verbonden. Wanneer je je aanmeldt voor een online bijeenkomst rekenen wij daarom op jouw deelname.
Ben je onverhoopt niet in de gelegenheid om deel te nemen (wat natuurlijk altijd een keer kan gebeuren) dan kun je je tot drie dagen (72 uur) voorafgaand aan de betreffende online bijeenkomst afmelden via de website. Dit kan heel eenvoudig door op de afmeldknop te klikken onderaan de bijeenkomst. 
Je ontvangt dan – naast de melding op het beeldscherm dat je je hebt afgemeld – een e-mail bericht waarin je afmelding wordt bevestigd.

Door je tijdig af te melden voor een online bijeenkomst geef je andere leden de mogelijkheid om deel te nemen aan de online bijeenkomst.

100 / 100 personen aangemeld.