1. Home
  2. Actueel
  3. Week van de Loopbaan

Week van de Loopbaan

 

Week van de Loopbaan 2020
van 14 t/m 19 september

 

Wat kan je dit jaar verwachten van Week van de Loopbaan?

- Zes dagen lang gratis loopbaanadvies
- Voor iedereen toegankelijk
- Ruimte en aandacht voor de loopbaanontwikkeling van medewerkers
- Bij meer dan 300 bureaus in Nederland, dus ook bij jou in de buurt
- Direct contact met erkende professionals op loopbaangebied.

Inschrijving te verwachten in voorjaar 2020.

Terugblik Week van de Loopbaan 2019 

De Week van  de Loopbaan is een initiatief van Noloc waarbij werkenden, werkzoekenden én werkgevers in de gelegenheid worden gesteld om gratis en vrijblijvend advies in te winnen. Wij willen hiermee aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Maar liefst 325 loopbaanprofessionals openden dit jaar van 16 tot en met 21 september hun deuren tijdens de Week van de Loopbaan. Een record! Met name Online en in regionale kranten is er veel aandacht geweest voor de Week van de Loopbaan: 468.018 views. Het aantal views is gebaseerd op statistieken van social media, blogs, nieuwssites, fora, radio, tv en printmedia. Door het land zijn er veel "loopbaan-initiatieven" geweest.
Even een aantal highlight uit de enquête die jullie hebben ingevuld, waarvoor dank! De bezoekersaantallen lagen tussen de 1 en de 10, waarvan de meeste van jullie individuele gesprekken hebben gevoerd en een enkeling een workshop heeft gegeven. De digitale kit werd goed ingezet en ondersteunde jullie in de media uitingen. Er is veel op social media gedeeld. Wat een mooie uitkomst is om te delen, is dat 40% van de bezoekers een vervolgtraject heeft afgesproken. Alle tips voor volgend jaar zullen we meenemen om er gezamenlijk weer een succesvolle Week van de Loopbaan van te maken.

Dit zijn bedrijven die de Week van de Loopbaan in 2019 promoten: