5 redenen voor HR om loopbaanbegeleiding topprioriteit te maken

5 redenen voor HR om loopbaanbegeleiding topprioriteit te maken

30-05-2024
Nieuws

Als beroepsvereniging van loopbaanspecialisten begrijpen we als geen ander de waarde van loopbaanbegeleiding in deze tijd van verandering. Immers, loopbaanvaardige medewerkers vormen het fundament van een wendbare en vitale organisatie. In een speciale flyer zetten we de 5 voordelen voor HR op een rijtje om loopbaanbegeleiding preventief in te zetten. 

De impact van de veranderende arbeidsmarkt is groot – óók op een personeelsbeleid. We zien dat HR-professionals en lijnmanagers steeds vaker loopbaanontwikkeling als taak erbij krijgen. Terwijl wij loopbaanspecialisten weten: Loopbaanbegeleiding is een Vak. En dit vereist vakmanschap. Met als doel: loopbaanvaardige medewerkers.

Heb jij de flyer 'Kies voor een loopbaanspecialist, kies voor Noloc' voor HR al gezien? Daarin vind je 5 voordelen voor organisaties om loopbaanbegeleiding preventief in te zetten mét een Register Loopbaanprofessional.

Bekijk ook de flyer voor de Register Jobcoach, met 5 redenen waarom jobcoaching een positieve impact heeft op een inclusief beleid.

Binnenkort kun je 'm personaliseren met je eigen foto en verspreiden onder werkgevers. Je hoort snel van ons.