Sluit je aan bij de Week van de Loopbaan

Sluit je aan bij de Week van de Loopbaan

21-05-2024
Nieuws

Van 16 t/m 20 september vieren we de Week van de Loopbaan met het thema ‘Loopbaanbegeleiding is een Vak’. Dit is het moment om werkend Nederland te inspireren en activeren een ontwikkelgesprek aan te vragen bij Noloc-leden, dé specialisten in loopbaanbegeleiding. Sluit je aan en maak samen met ons het verschil!

Loopbaanbegeleiding vereist grondige kennis van het vak om het met succes uit te oefenen. Dát noemen wij nou vakmanschap! Daarom zetten we het thema 'Loopbaanbegeleiding is een Vak' centraal tijdens de Week van de Loopbaan 2024.

Gratis ontwikkeladvies

Zet jouw agenda op scherp van 16 t/m 20 september a.s. en wijs zoveel mogelijk mensen in jouw omgeving op gratis ontwikkeladvies. Vanuit Noloc faciliteren we je komende tijd op allerlei manieren. Bijvoorbeeld een reclamefilmpje, dat jij kunt personaliseren. 

Week van de Loopbaan_vakmanschap_Debby Oppenoorth

Ben jij aspirant-lid?

Binnenkort verschijnt achter jouw naam in de zoekmachine een speciaal logo voor aspirant-leden. Je ontvangt dan ook een exclusieve media-kit, te gebruiken voor de Week van de Loopbaan.  

Sluit je aan! Kruis het vinkje aan op jouw profiel (óók als je aspirant-lid bent!)

Doe ook mee! Ga naar jouw profiel Mijn Noloc*. En vink de optie ‘Ik doe mee met de Week van de Loopbaan’ aan. Let op: als je vorig jaar ook hebt meegedaan, dan staat het vinkje in je profiel al aan. Heb je jouw account nog niet geactiveerd? Stuur een mailtje en je ontvangt een activatielink. 

* als je nog niet bent ingelogt, zie je rechts bovenaan het woord Inloggen staan