Aangenaam! Coördinator Programmering Sarah de Jong

Aangenaam! Coördinator Programmering Sarah de Jong

22-04-2024
Blogs Nieuws

Kijk je wel eens een webinar van Noloc? Of bezoek je een live bijeenkomst? Of misschien vraag je je wel eens af wie het gezicht achter de organisatie is van het programma aanbod? Graag stel ik me aan jullie voor! Mijn naam is Sarah de Jong, ik ben sinds november 2022 werkzaam als Coördinator Programmering bij Noloc.

Sarah de JongInmiddels alweer zo’n 1,5 jaar stel ik met veel plezier het programma aanbod samen. Mocht je wel eens in de Noloc Academie komen; grote kans dat ik betrokken ben geweest bij de ontwikkeling van de onderdelen die je daar terugvindt. Samen met andere collega’s bouw ik wekelijks aan een inspirerend programma-aanbod. Hoe leuk is het dan ook om te zien dit aanbod door jullie goed wordt gevonden en bekeken!

Het leuke aan mijn werk? Het contact met de vele schakels die nodig zijn om een inspirerend en informerend onderdeel op de agenda te krijgen. Denk aan de geweldige betrokken vrijwilligers van het webinarteam, de hosts van de live bijeenkomsten, mogelijke nieuwe sprekers, de medewerkers van de opnamestudio van SkillsTown, de collega’s van het secretariaat en natuurlijk mijn directe collega’s van het team programmering & professionalisering. Een echte spilfunctie! En ik vind het heel gaaf om in de evaluaties terug te lezen dat de webinars en bijeenkomsten die we bij Noloc organiseren echt bijdragen aan deskundigheid, een belangrijk doel. Daar doen we het voor!

De rol bij Noloc vervul ik voor gemiddeld 12 uur per week, daarnaast zie je mij veel trainingen geven in de retailwereld, mijn achtergrond waar ik nog steeds een passie voor koester. Een andere passie is uiteraard de liefde voor het loopbaanvak. In mijn eigen coachpraktijk ‘Meer Mogeluk’ begeleid ik mensen naar meer werkgeluk. Ik vind het fantastisch om bij te kunnen dragen aan de groei en persoonlijke ontwikkeling van mijn coachees. Zo is mijn week heel afwisselend gevuld en dit geeft me ontzettend veel energie en voldoening.

Dit alles doe ik vanuit Haarlem, waar ik samen met mijn vriend en dochter van 10 jaar woon. Als ik niet aan het werk ben dan vind je me veelal buiten met wandelschoenen aan. Op dit moment al voorbereidingen aan het treffen voor de Dam tot Dam loop. Ik heb nog heel wat oefenkilometers te gaan...

Heb je leuke tips, vragen of suggesties met betrekking tot het programma aanbod, neem dan gerust contact met me op via programmering@noloc.nl.