Noloc is de komende 14 dagen op BNR te horen

Noloc is de komende 14 dagen op BNR te horen

01-09-2023
Nieuws

De campagne 'Blijf scherp, blijf ontwikkelen' draait op volle toeren! Komende twee weken zijn we maar liefst 40x te horen in radiospotjes op BNR Nieuwsradio met een oproep voor de Week van de Loopbaan. Ook staan we in het FD en in het PW.magazine. En de BNR-podcast Werkprofessor met Marinka Kuijpers is te beluisteren. 

Bijzonder trots stond onze voorzitter Angelique Jansen gisteren met het FD in haar handen. De paginagrote advertentie ‘Van zuster tot professor’ met in de hoofdrol Noloc Kennisprofessional Marinka Kuijpers knalt er voor de tweede keer op rij uit. Ook staan we met een uitgebreid artikel over het belang van ontwikkelgesprekken op het HR-platform PW. En dit is pas het begin!
 
De landelijke campagne 'Blijf scherp, blijf ontwikkelen' in aanloop naar de Week van de Loopbaan krijgt komende week verder gestalte. Wat dacht je van:  

  • 2 weken lang zijn we maar liefst 40x te horen in radiospotjes op BNR Nieuwsradio met een oproep voor de Week van de Loopbaan. Bekijk het uitzendschema
  • maandag wordt de BNR-podcast Werkprofessor* over zelfsturing en loopbaanbegeleiding gelanceerd, waarbij Wendy van Ierschot in gesprek gaat met Marinka Kuijpers. Luister nu naar de podcast

* te beluisteren via elke podcast app

Wij worden waanzinnig blij van deze teaser, jij ook?

Jij zet toch ook je deuren open voor een gratis ontwikkelgesprek? Wijs iedereen in je netwerk op www.noloc.nl/gratisadvies.
 
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Meld je direct aan voor de Week van de Loopbaan

Angelique Jansen_FD_voorzitter Noloc