Live kennissessies: Psychische gezondheid en werk

Live kennissessies: Psychische gezondheid en werk

26-07-2023
Nieuws

Na de zomervakantie staan de eerste webinars uit de Noloc Academie alweer op stapel. Onder andere over psychische gezondheid & werk en AI & loopbaanbegeleiding. 

Hoe help jij als loopbaanprofessional of jobcoach mensen met een psychische kwetsbaarheid naar werk? Meld je aan voor de kennissessie ‘Psychische gezondheid en werk’, die na de zomer in Rosmalen en Amsterdam plaatsvindt. Een live bijeenkomst vol praktische handvatten, tips en cases over thema’s zoals arbeid als medicijn, de-stigmatisering, openheid, handelingsverlegenheid bij werkgevers en duurzame inzetbaarheid.

Voor het najaar zijn er meer mooie webinars in de maak. Tipje van de sluier: in september komt er een webinar aan met het thema AI en loopbaanbegeleiding. Houd de agenda goed in de gaten.  

Webinar Aan de slag met je zichtbaarheid

We sloten het eerste half jaar van de Noloc Academie af met een inspirerend webinar van Aaltje Vincent. Met zo’n 200 live kijkers werd het webinar 'Aan de slag met je zichtbaarheid’ door Noloc-leden goed bekeken. Er was veel interactie via de chat, dat overigens ook volop werd gestimuleerd door Aaltje, want ze gaf 3 boeken weg aan degene met de meest originele vragen. Want hoe zichtbaar ben jij eigenlijk als loopbaanprofessional? De tips van Aaltje vlogen ons om de oren. 

Heb je dit webinar gemist? Kijk ‘m terug als voorbereiding op de Week van de Loopbaan.