8 leden gezocht voor Noloc Innovatie Hub

8 leden gezocht voor Noloc Innovatie Hub

23-05-2023

Wil jij bijdragen aan ons vak van loopbaanontwikkeling? Ben jij een early adaptor, een eager beaver of misschien wel een kwartiermaker? En ben jij nieuwsgierig en graag bezig met innovatie en professionalisering? Meld je aan voor de Noloc Innovatie Hub. Hiervoor zoeken we 8 innovatieve leden. 

Vanuit Noloc richten we de Noloc Innovatie Hub op. Dit is een kleine groep professionals, die het leuk vindt om nieuwe initiatieven in ons vak actief te volgen en te testen. Wat zien we? Wat heeft toegevoegde waarde? Waar willen we meer van weten? Maar ook, wat is alleen een snelle hype of waar zijn we kritisch?

Op dit moment staan de ontwikkelingen vanuit AI hoog op de agenda. Wat kan AI brengen ten aanzien van loopbaanontwikkeling? Waar kan het ons werk beter maken, vergemakkelijken? Wat kan AI niet en misschien wel nooit? Hoe zorgen we dat we AI op een slimme manier inzetten als tool en zelf onze toegevoegde waarde als mens en professional scherp houden en optimaal inzetten?

We geloven dat loopbaanontwikkeling essentieel is voor iedereen. We zijn ervan overtuigd dat loopbaanontwikkeling in grote mate bijdraagt aan werkgeluk en aan een loopbaan waarin mensen zinvolle stappen zetten. Om dit te kunnen doen lopen we graag vooraan en zijn we niet alleen volgend, maar ook initiërend om alle leden van Noloc te informeren en inspireren en te helpen blijvend te professionaliseren.

Leden van de Noloc Innovatie Hub zijn erkende Register Loopbaanprofessionals of Register Jobcoaches. Dit jaar willen we drie keer bij elkaar komen om te brainstormen over 2 à 3 onderwerpen. We brengen nieuwe ontwikkelingen rond AI in kaart, we testen een nieuwe mogelijkheid uit en vanuit onze ervaring adviseren we aan het bestuur van Noloc. Er is plek voor maximaal 8 personen en het lidmaatschap is voor dit jaar. Uiteraard verdien je hier ook PE-punten mee.

Doe je mee? 

Stuur een mail naar Ruerdje van Mierlo, bestuurslid Innovatie en onderzoek van Noloc: info@noloc.nl. NB: op dit moment hebben we voldoende aanmeldingen. Interesse om aan te haken bij de volgende Hub? Laat het ons weten. Dan zetten we je op de interesselijst.