Leden gezocht voor kwaliteitskringen

Leden gezocht voor kwaliteitskringen

29-03-2023
Nieuws

Steeds meer leden weten de weg te vinden naar een kwaliteitskring om met vakcollega’s te sparren over ontwikkelingen, inhoudelijke verdieping op te zoeken en eigen ervaringen te delen. Ook intervisie of supervisie, een onderdeel van (re)certificeren, wordt steeds vaker op de agenda gezet van een kwaliteitskring. Voor de kwaliteitskringen Zuid-Limburg, Amersfoort en Zeeland worden nieuwe leden geworven.

Bekijk de oproep van deze enthousiaste vakgenoten. 

Kwaliteitskring Zuid-Limburg

Kwaliteitskring Zuid-Limburg 2 is op zoek naar enkele nieuwe leden. Vanwege diverse redenen hebben afgelopen periode 5 leden onze groep verlaten en wij willen graag onze gezellige, kennisrijke loopbaanprofessionalsgroep aanvullen met nieuwe enthousiaste mensen. Onze kwaliteitskring heeft 6 keer per jaar een bijeenkomst en richt zich op diverse thema’s die allen onze professie raken. Van arbeidsmarktontwikkelingen tot intervisie en van thema’s als rouwverwerking tot loopbaantheorieën. 

Wil je deel uitmaken van onze enthousiaste kwaliteitskring, dan zien we graag je motivatiebrief tegemoet waarin je beschrijft wie je bent, wat je doet en wat jouw bijdrage kan zijn aan onze groep. Deze kun je mailen naar cis@ciswerkt.nl. Nadere informatie kun je inwinnen bij Cis Groen, 06 - 10 65 09 00. 

Kwaliteitskring Limburg-mrt23

Kwaliteitskring Amersfoort

Oproep: (aspirant) Noloc loopbaanprofessionals en jobcoaches gezocht voor nieuw op te zetten kwaliteitskring regio Amersfoort! In deze nieuwe kwaliteitskring verwachten we (José, Marese, Bastiënne en Judy) diversiteit aan deelnemers op te nemen. We zoeken ervaren, gecertificeerde Noloc-leden én aspirant-leden. Mensen die vanuit verschillende invalshoeken het vak van loopbaanprofessional of jobcoach uitoefenen en hun kennis daarover willen en kunnen delen. Wij zijn nu met 4 personen en zoeken er nog 6 andere deelnemers bij. Het principe van de bijeenkomsten is om – naast intervisie – een gelegenheid te bieden om de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied en de markt te volgen en om kennis te maken met elkaars werkwijzen. Dit allemaal om elkaar te inspireren, informeren en onze professionaliteit te vergroten.

Noloc_Kwaliteitskring_Amersfoort

Interesse? Neem contact op met Jose Kamminga: 06 - 28 53 09 40 of Marese Dijken: 06 - 57 64 00 67.

Kwaliteitskring JOBCOACH Zeeland

Sinds 1 januari van dit jaar is de eerste digitale kwaliteitskring “de 12 Provinciën” opgericht en gestart. De naam zegt het al: vanuit alle provincies 1 Noloc-vertegenwoordiger. We streven naar een mix tussen loopbaanprofessionals en jobcoaches. Alle bijeenkomsten zijn digitaal, behalve één meeting in de zomer, die is live in Utrecht. We hebben inmiddels uit alle provincies een deelnemer, behalve Zeeland. Welke jobcoach in Zeeland wil mee gaan draaien in deze nu al leukste èn leerzaamste digitale kring van Nederland? We vragen je eenmalig als introducee mee te doen, waarna we samen besluiten of je gaat aanhaken. Welkom. Want: de 12 Provinciën, dáár wil je bij horen! 

Enthousiast geworden? Neem contact op met Jantine Wijtsma. Mail of bel naar: jantine@10voorwerk.nl en 06 - 50 29 50 71.