Erasmus+ subsidie voor internationale nascholing van loopbaanbegeleiders

Erasmus+ subsidie voor internationale nascholing van loopbaanbegeleiders

12-02-2023

De jaarlijkse deadline van de Erasmus+ subsidie voor internationale nascholing van loopbaanbegeleiders komt eraan: 23 februari a.s. om 12.00 ’s middags sluit de inschrijving. 

Organisaties die loopbaanbegeleiding aanbieden, hebben de mogelijkheid om met Erasmus+ subsidie deel te nemen aan relevante internationale nascholingscursussen, de NICE Academie (www.nice-network.eu) in Letland deze zomer, job-shadowings, supervisie en nog veel meer. De meeste organisaties die loopbaanbegeleiding en -advies geven, komen in aanmerking voor financiering via dit programma, vanwege het feit dat een deel van hun werk als volwassenenonderwijs wordt beschouwd. Daarnaast kunnen scholen ook een aanvraag doen via een ander deel van het Erasmus+ programma. Dit alles met als hoofddoel de capaciteit van organisaties en/of scholen te versterken om zo de kwaliteit van loopbaanbegeleiding verder te verbeteren.

Meer weten of je aanvraag indienen?

Noloc Kennisprofessional Jan Woldendorp of Yvor Broer van In Dialogue helpen jou graag met het aanvraagproces. Stuur een mail naar: ybroer@in-dialogue.org. Meer info: www.in-dialogue.org/*nice.

Deadline Erasmus subsidie