Samen Zorgzaam - Storytelling

Samen Zorgzaam - Storytelling

14-04-2020
Nieuws

Het Haags Historisch Museum is al direct begonnen om een Corona-collectie aan te leggen en roept inwoners van de stad op om bij te dragen aan deze collectie: “Wat zou het museum volgens jou moeten bewaren? Stuur ons een foto van een voorwerp, of een foto of filmpje van een moment of gebeurtenis die de impact van deze crisis op jou weergeeft.”

Jouw verhaal

Ook als loopbaanprofessional en jobcoach heb je een verhaal over de impact van corona op jouw persoonlijk leven én op je bedrijfsvoering. Welk verhaal is het waard om te delen? Wat maak jij of jouw organisatie mogelijk in deze tijd? Wat zijn jouw beweegredenen om je diensten (online) aan te (blijven) bieden? Wat zijn concrete positieve ervaringen waar je je klanten mee kunt inspireren of motiveren?

Verhalen activeren onze verbeelding. En als we er ons iets bij kunnen voorstellen, weten we meteen wat ons te doen staat. We voelen en begrijpen waarom iets nodig is. Probeer je verhaal in beeld of woorden te vangen en vertel het. Vraag ook je klant naar zijn of haar persoonlijke verhaal in corona-tijd. Het kan een mooie ingang zijn voor een waardevol coachgesprek.

Ons verhaal: Samen Zorgzaam

Als beroepsvereniging realiseren wij ons de impact van het corona-virus. Er ontstaat een nieuwe dynamiek op de arbeidsmarkt waarbij sommige sectoren overvraagd worden en andere juist vrijwel stilvallen. Loopbaanvragen veranderen. Ons werk gaat onverminderd door. Om alle inzichten en krachten te bundelen werken Noloc en NOBCO samen en delen we onze berichtgeving en adviezen rondom coaching en coronavirus. Lees hier meer. 

Oproep

Ben je geïnspireerd geraakt en heb jij een verhaal dat je graag met ons en je collega’s wilt delen? Stuur het naar info@noloc.nl. Waardevolle corona-verhalen zullen wij in onze nieuwsbrief delen.