Leden

Zantinge

Henk Zantinge

Eigenaar
badge RLP

Contact

  • +31593592132 (vast)
  • +31640952052 (mobiel)

http://www.hetzicht.nl

De Groenkampen 16 9414 AN HOOGHALEN

Angst is maar voor even, spijt is voor altijd

Over “Het Zicht”
`Vuurtorens rennen niet rond op zoek naar boten die gered moeten worden, ze dienen enkel als baken voor meerdere richtingen en bieden houvast`

Visie
`Het Zicht` ziet een loopbaan als een schip met een haven als eindpunt. Waar deze zich bevindt en wat de koers zal zijn, wordt mede door de zee bepaalt. Havens als einddoel kunnen wijzigen en koersen worden vaak bijgesteld. In de loopbaan is men vaak een baken nodig, dat een veilig overzicht biedt en het schip in beweging houdt. Het hoeft dan niet onnodig voor anker te gaan. Door buiten de vastgestelde koersen te denken, brengen we op een creatieve wijze verschillende havens in beeld waar het schip aan kan meren. Deze havens kunnen worden bereikt door de inzet van diverse instrumenten en/of trajecten. Deze kunnen zijn:

Loopbaananalyse, -onderzoek, -advies en -coaching
Outplacement
Re-integratie
Missie
Voor u als organisatie

`Het Zicht` biedt ondersteuning aan u als organisatie, wanneer u richting wilt geven aan medewerkers die meedeinen op de golven van hun loopbaan. Als loopbaanprofessional houd ik overzicht en breng op een creatieve manier mogelijkheden voor u in het licht. Organisaties geven graag op een waardevolle manier inhoud aan het werkgeverschap, waarbij vanuit zorg voor deze medewerkers kansen en mogelijkheden gecreëerd en doelen behaald worden. `Het Zicht` is graag het baken in dit bewustwordingsproces voor u en uw medewerkers. `Het Zicht` zet zich in om de doelstelling van u en de mogelijkheden van uw medewerkers als stip aan de horizon te plaatsen, zodat het schip in beweging blijft. `Het Zicht` is divers in zijn aanpak, zodat medewerkers mee kunnen bewegen met de golven en de invloed van deze tot een minimum kunnen beperken. U biedt zo uw medewerker de mogelijkheid sturing te geven aan rustig vaarwater, zodat de steven op de weg naar resultaat kan koersen.

Voor jou als medewerker

`Het Zicht` heeft de overtuiging dat jij als medewerker recht hebt op de inzet, groei en ontwikkeling van je talenten. Echter wordt deze mogelijkheid niet altijd geboden. Wanneer je de mogelijkheid wel hebt, maar je gevoelsmatig rondtolt op een zee met woeste golven, wil je graag ondersteuning. Op deze momenten geef ik je overzicht, houvast en rust. Vanuit onze verbinding zal ik een baken zijn en ondersteun je met het maken van jouw keuzes. Ik breng je op een toegankelijke en creatieve manier in beweging, zodat je herkenbare vuurtorens kunt plaatsen die voor jouw verdere ontwikkeling belangrijk zijn. De weg naar deze vuurtorens kunnen via verschillende koersen bevaren worden. `Het Zicht` biedt zekerheid, zodat jij duidelijkheid krijgt over de beste koers voor jou.