Leden

Lelyveld

Caroline van Lelyveld

Loopbaanadviseur / Mobiliteitsadviseur
badge RLP
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Loopbaan coaching
  • Onderzoek op gebied van loopbanen
  • Outplacement
  • Externe jobcoach
  • Interne jobcoach

Contact

  • +31645670228 (werk)

Neptunusstraat 59 2024 GN HAARLEM

De juiste persoon op de juiste plek, daar draait het voor mij om. Ik begeleid graag mensen naar die juiste plek zodat ze het optimale uit zichzelf weten te halen. Mijn aanpak kenmerkt zich door aandacht, echt luisteren en denken in mogelijkheden. Ik heb mijn eigen praktijk waar ik mensen individueel begeleid. Dit kan zijn om van werk naar werk te gaan of om eens naar je eigen loopbaan te kijken en je te orienteren op een mogelijke volgende stap .
Daarnaast werk ik voor verschillende bedrijven als HR interimmer (ZZP'er) op een aantal gebieden:

- Individuele loopbaanbegeleiding: Door middel van gesprekken en oefeningen begeleid ik mensen met hun loopbaanvraag. Dit is altijd maatwerk, afgestemd op je behoeften en wensen. We kijken samen naar waar je talenten en krachten zitten, waar juist ook je energielekken zitten en waar je niet happy van wordt en waar je mogelijkheden zitten. Mijn werkwijze typeert zich als pragmatisch en oplossingsgericht, ik denk in mogelijkheden. Het aantal gesprekken in een traject is afhankelijk van je vraag en dit bespreken we samen in een kosteloze intake. Dit kunnen we telefonisch of via videobellen bespreken of we spreken af met een kop koffie.

- Reorganisaties: Als bedrijven gaan reorganiseren en hun medewerkers op een persoonlijke manier willen laten begeleiden in deze transitie, dan kan ik op interimbasis als mobiliteitscoordinator het reorganisatieteam komen versterken. Individuele gesprekken met medewerkers om met hen tot een persoonlijk actieplan te komen, het organiseren van trainingen (CV, motivatie, LinkedIn) en medewerkers van werk naar werk begeleiden.

- Interne loopbaanadviseur: Bedrijven die graag hun medewerkers intern willen laten doorstromen naar andere functies kan ik ondersteunen door als interne loopbaanadviseur met medewerkers in individuele gesprekken te achterhalen wat ze graag als volgende functie zouden willen gaan doen.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt