Ton Put

Ton Put

Loopbaancoach, studiekeuzeadviseur, eigenaar
Register Loopbaanprofessional
 • Assessments
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Competentiecoaching
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 06 30318195 (werk)

http://www.loopbaancoach4u.nl

Ben Goerionsingel 38
6716 GJ, EDE, NL

Levert jou(w) toegevoegde waarde

Loopbaancoach4u & Carrièrecoach.online (online-tak van Loopbaancoach4u) geeft persoonlijke aandacht. Voor zowel werkgevers, als particulieren ga ik voor maximale klanttevredenheid. Ik onderzoek de kwaliteiten en ga voor onderscheidende kwaliteiten. Ik huur landelijk via Coachhuis bespreekruimtes mits deze Corona-proof zijn. Ik ben analytisch, enthousiast, inspirerend, luister goed, vraaggericht, humor, ontspannen in gesprek, persoonlijk en wil altijd efficiënter werken, kwaliteit leveren, optimaliseren. Praktijkgericht, niet zweverig. Doorpakken, niet te snel opgeven. Op succes en meer welzijn gericht.

Voor werkgevers werkt mijn aanpak kostenbesparend en geeft inzicht in de huidige en toekomstige situatie. Is uw organisatie voldoende flexibel als u naar de sterk veranderende markt of arbeidsmarkt kijkt? Behoud personeel en laat uw personeel op de toekomst voorbereid zijn. Ik kan allerlei assessments inzetten en vind vooral dat persoonlijke gesprekken met u en medewerkers kwaliteit verhogend werken. Geen standaard eenheidsworst maar maatwerk met oog voor wensen en unieke eigenschappen van een ieder. Ik kan meedraaien, maar ook een aanjager zijn. We bepalen samen met maatwerk en duidelijke afspraken vooraf hoe en wat. We managen direct onze wederzijdse verwachtingen. Uiteraard tegen scherpe tarieven! Ik ben bevoegd voor loopbaan- en ontwikkeladviezen zoals in SLIM.

Voor particulieren zoals studenten en alle werknemers geldt: Leer jezelf beter kennen. Krijg meer zelfvertrouwen. Werk met mij aan een betere werk-privé-leren balans. Wat kan je nog meer dan wat je tot nu toe altijd deed? Waar liggen jouw interesses. Wat is jouw intrinsiek motivatie. Jouw drive is een belangrijke aanjager richting succes. Ik help weer aanjagen en wil met jou doelgericht aan jouw (nieuwe?) doel gaan werken. Is het gras bij de buren wel groener? Welke organisatiecultuur past jou het beste? Wat zijn jouw loopbaanankers? Wat heb jij er voor over om succesvoller te zijn?
Ik geloof heilig in een gezonde balans tussen werk/ carrière/ succesvol zijn en vrije tijd/ gezondheid/ familie. Mag ik jou op het goede spoor zetten?

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Particuliere markt

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=6037bddef052eb05d37c549b","firstName":"Ton","lastName":"Put","position":{"lat":52.0170499,"lng":5.641214},"url":"\/leden\/ton-put\/?id=6037bddef052eb05d37c549b","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]