Tom Oor

Tom Oor

Loopbaanadviseur
Register Loopbaanprofessional
 • Assessments
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Competentiecoaching
 • Docent op gebied van loopbanen
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Re-integratie tweede spoor
 • Strategisch loopbaanadvies opdrachtgevers m.b.t. de organisatie
 • Training op loopbaangebied
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 6 24377099 (werk)

http://www.9ways.nl

Laan van Kronenburg 14
1183AS, AMSTELVEEN, NL

Hallo, welkom.

Ik ben loopbaanadviseur Tom Oor en help specifiek hoogopgeleide professionals in de lente en zomer van hun loopbaan. Dit zijn vaak professionals met een bachelor tot PhD werkniveau in de leeftijd van 25 – 49 jaar.

Vaak spelen er bij hen de volgende vragen:

Voor professionals
 Welke baan past er bij mij en hoe kom ik daar?
 Hoe kan ik mijn houding en vaardigheden versterken om uit te groeien tot een meer senior professional?
 Ik heb een burn-out. Hoe leer ik beter bij mijn vitale bronnen te blijven?

Voor organisaties (en hun medewerkers)
- Ik wil mijn medewerker laten doorstromen naar een functie die nog beter bij haar talent en motivatie past. Welk traject kan ik hiervoor inzetten?
- Mijn medewerker heeft blinde vlekken. Ik wil als leidinggevende hem/haar helpen en zijn/haar vaardigheden versterken.
- Ik heb medewerkers met een burn-out. Hoe houd ik dit proces kort(er) en help ik mijn medewerker te versterken om herhaling te voorkomen?
- De Vaststellingsovereenkomst is getekend. Ik wil ethisch afscheid nemen middels een outplacementtraject die goed bij hem/haar past?


Ik geloof dat mensen die hun loopbaankeuzen baseren op hun natuurlijke talenten en interesses meer energie in werk krijgen en daarmee ook een goede boterham verdienen. Werk voelt veel dan natuurlijker en je maakt daardoor gemakkelijker carrière.

Tegelijkertijd is de arbeidsmarkt constant in beweging en jij ook. Om een goede koers in je loopbaan te blijven varen dien je bijna een psycholoog en arbeidsmarktstrateeg in één te zijn. Je kunt dan behoefte hebben aan aanvullende expertise om vlotter en diepgaander aan jezelf en werk willen werken.

Iets over mij:
- Ik heb zelf mijn loopbaankoers veranderd van handelsbankier naar internationaal relatiemanager en 6 jaar geleden richting loopbaanadviseur.
- Je kunt bij mij terecht als jij je zelfsturing wilt vergroten en heel concreet je loopbaankoers en persoonlijke ontwikkeling wilt vormgeven. Ik ben niet zo goed in ‘zweven’ maar bied wel volop ruimte voor reflectie en experimenteren met nieuwe wegen en gedrag.
- Opleidingen: MScBa Bedrijfskunde, Certified Enneagram Trainer (psychologisch instrument) en post hbo-opleiding tot Loopbaanadviseur.
- HBO leraar Organizational Behaviour bij Business School Notenboom

Tot mijn opdrachtgevers behoren: ABN Amro, PricewaterhouseCoopers, Google, Deloitte, Active Video en vele andere mooie Midden en Kleinbedrijven.
professionals.

Wees welkom als je denkt dat ik je kan helpen:
+31624377099
tom@9ways.nl
www.9ways.nl

Voor outplacement: http://9ways.nl/outplacement-amsterdam/

(Als ik aan het coachen ben, bel ik je daarna terug)

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • Overig
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5abbb09ca4c9cb01040780b6","firstName":"Tom","lastName":"Oor","position":{"lat":52.3213778,"lng":4.8790118},"url":"\/leden\/tom-oor\/?id=5abbb09ca4c9cb01040780b6","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]