Ruerdje van Mierlo-de Cock

Ruerdje van Mierlo-de Cock

Zelfstandig ondernemer
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
tot 02-02-2022
 • Assessments
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Competentiecoaching
 • Loopbaan coaching
 • Loopbaan counselling
 • Outplacement
 • Re-integratie eerste spoor

Contact

 • +31 6 24981117 (privé)

http://www.talenthuis.nl

Nieuwegracht 25
3712 LC, UTRECHT, NL

Het Talenthuis: specialist voor 30-ers en 40-ers, nieuwe baan en herstel van burn-out

Bij het Talenthuis vind je professionele en betrouwbare coaching. Jouw vraag staat centraal en je vind oplossingen om stappen te zetten in je loopbaan waardoor je meer energie krijgt en de dingen gaat doen die voor jou het belangrijkste zijn.

‘Iedereen heeft talent in huis’. Het is absoluut de moeite waard te investeren in jezelf en alles eruit te halen wat er in zit. Zodat je straks tevreden terug kan kijken en glimlachen.

Als je je herkent in onderstaande eigenschappen ben je aan het juiste adres: slim, eigenwijs, sensitief, ervaren, veelzijdig en op zoek naar meer diepgang, verbinding en betekenis.

Op de Nieuwegracht in Utrecht ben je van harte welkom en help ik je als je net even wat meer stuurkracht nodig hebt.

Loopbaancoaching:
Werk vinden op basis van je eigen visie, drijfveren en talent. Voor meer bevlogenheid, focus en resultaat

Stress en burnout coaching:
Preventie van stress, herstel van burn-out. Een combinatie van voeding, beweging en persoonlijke reflectie.

Loopbaan APK:
Fit, bevlogen en geïnspireerd leven: dat doe je door jaarlijks te evalueren en bij te sturen. Een combi-pakket met beweging, voeding, werk en privé. Start met een basispakket en daarna jaarlijkse een check-up van 2 gesprekken.

Ik heb 20 jaar werkervaring in diverse organisaties als adviseur, projectmanager, assessor en coach, zowel profit- als non profit. Hierdoor weet ik hoe ingewikkeld zaken vaak zijn, en hoe weerbarstig de praktijk.
Ik werk regelmatig in organisaties mee aan grote ontwikkel- of verandervraagstukken als sparringpartner, projectleider of assessor. Ik werkte onder meer voor Het Anne Frank Huis, Picompany, de Balansgroep, Belastingdienst, Colourful People, Progressional People, Yacht, Pameijer, Gemeente Utrecht, Alpheios en Rijkswaterstaat.

Daarnaast ben ik opgeleid en gecertificeerd als life en loopbaancoach en heb een universitaire studie afgerond. Het is mijn ervaring dat als je weet wat je eigen visie is, als je werkt vanuit je eigen drijfveren en slim kijkt hoe je met jouw talent en ervaring hier aan bij kan dragen dat je werk vindt waar je gelukkig en succesvol van wordt. Zo haal je het hoogste rendement voor jezelf, de klant en de organisatie.

Is dit precies wat je zoekt? Bel voor een nadere (vrijblijvende) kennismaking 06-24981117 en kijk op www.talenthuis.comIs dit precies wat je zoekt? Bel voor een nadere (vrijblijvende) kennismaking 06-24981117 en kijk op www.talenthuis.com

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Overheidsorganisatie
 • Particuliere markt
 • Vereniging

Fotogallerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4b527ad1623204002b4a","firstName":"Ruerdje","lastName":"van Mierlo-de Cock","position":{"lat":52.089858516286,"lng":5.2548391347129},"url":"\/leden\/ruerdje-van-mierlode-cock\/?id=52cd4b527ad1623204002b4a","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]