Marian van Schip

Marian van Schip

Eigenaar
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
tot 14-04-2020
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Begeleiding groepen
 • Loopbaan coaching
 • Outplacement
 • Training op loopbaangebied
 • Anders
 • Jobhunting

Contact

 • +31 6 40218470 (werk)
 • +31 6 40218470 (mobiel)
 • +31 6 40218470 (mobiel)

http://www.vanschipadvies.nl

Hooghiemstraplein 122
3514AX, UTRECHT, NL

Worden wie je bent

Specialismen:
►Loopbaan begeleiding, coaching, advies en training
►Coaching Startende Ondernemers/ ZZP-ers/ freelancers
►Van Werk naar werk begeleiding
►Outplacement
►Trainer
►Careercoaching in English for exparts and their spouses/ partners

Website: www.vanschipadvies.nl

Ik ben specialist in loopbaanbegeleiding en outplacement. In mijn praktijk richt ik mij vooral op hoger opgeleiden (van MBO+ tot hoger managementniveau). Daarnaast coach ik startende ondernemers, die overwegen de overstap te maken van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap.

In mijn begeleiding combineer ik een gedegen en brede kennis van en ervaring met de arbeidsmarkt (ruim 25 jaar), met ruime ervaring in de begeleiding, training en coaching van mensen. Nog steeds vind ik het oprecht mooi als mensen weer in hun kracht komen te staan.

Kenmerken: resultaatgericht, klantgericht, positief, kansen zien, flexibel, proactief, integer, en cijfermatig. Ik ben zowel zakelijk ingesteld als mensgericht.
Mijn stijl hierbij is warm, zakelijk en met een gezonde dosis humor. Ik kies voor een praktische, persoonlijke en professionele aanpak waarbij het beoogde resultaat centraal staat, evenals maatwerk en kwaliteit.
Ik beschik over twee kantoorlokaties: een in Utrecht en een in Hilversum. Ik ben beschikbaar voor ZZP-opdrachten in de randstad.

Ben je op zoek naar professionele begeleiding? Neem dan contact met mij op: info@vanschipadvies.nl
06-40218470

Voor mensen die gebruik willen maken van de subsidie voor 45-plussers geldt voor afspraken op mijn locatie in Utrecht een wachtlijst. Waarschijnlijk is er per begin mei weer ruimte voor nieuwe 45+ kandidaten. Neem even contact met me op als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden.
Op de locatie Hilversum heb ik nog wel ruimte voor nieuwe aanmeldingen.

Ik geef ook trainingen aan leidinggevenden van 45-plussers, in het kader van de subsidiemaatregel. Deze trainingen zijn voor deelnemers gratis. Op vrijdag 24 mei staat de eerstvolgende training gepland in Utrecht van 9.30 - 12.30 uur. Heb je belangstelling, neem gerust even contact op!
Als jullie met 6 leidinggevenden of meer zijn, komen wij naar jullie organisatie toe.

Trefwoorden: loopbaan begeleiding, loopbaanadvies, outplacement, ondernemerschap, starters, ZZP, freelancers, 45 plus, interne en externe mobiliteit, employability, duurzame inzetbaarheid, werving & selectie, ontwikkeling van medewerkers, opleidingen en het ontwikkelen en geven van trainingen.

My careercoaching is also available for English-speaking expats and their partners/ spouses.

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=55bf6a622f52a1b9005fb4c0","firstName":"Marian","lastName":"van Schip","position":{"lat":52.098652,"lng":5.1249032},"url":"\/leden\/marian-van-schip\/?id=55bf6a622f52a1b9005fb4c0","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]