Maaike de Bruijn

Maaike de Bruijn

Zelfstandig ondernemer
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
 • Loopbaan coaching
 • Competentiecoaching
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
 • Outplacement
 • Re-integratie eerste spoor
 • Re-integratie tweede spoor
 • Externe jobcoach
Profiel afbeelding

Contact

 • +31 6 31691132 (mobiel)

http://www.bewustzijninwording.nl

Heienlangdonk 30
4824 ED, BREDA, NL

Maaike de Bruijn - Breda/Dordrecht

Professionals in de 2e helft van de loopbaan - zelfstandig ondernemend, in loondienst en mensen die een baan met het zzp schap (willen gaan) combineren - schakelen mijn hulp in om hun droombaan te ontdekken & realiseren.
Ontwikkeladvies 45-plussers en Sterk in je Werk, Zorg voor Jezelf zijn subsidieregelingen waar ik als loopbaancoach uitvoering aan geef. (Vanuit Breda e.o. en vanuit Dordrecht.) Binnen die subsidieregelingen help ik je binnen 3 consulten goed op weg.
Ik coach op het ontdekken van je eigenheid en maak dan een vertaling met je welk werk daar goed bij past. We onderzoeken of dit werk ook beschikbaar is (vertaling naar de arbeidsmarkt) en hoe jij er vervolgens in terecht komt.
Ik help je te durven jezelf te zijn en je te profileren / onderscheiden. Je krijgt je droombaan in beeld en werkt een concreet en realistisch plan uit hoe je e.e.a. gaat realiseren.
Als je kiest voor het zelfstandig ondernemerschap (desnoods naast een baan in loondienst) kan ik heel concreet helpen en coachen bij het opzetten & inrichten van je onderneming en om jezelf te leren onderscheiden als ondernemer.
Zodoende werk ik naast korte trajecten als het Ontwikkeladvies en Sterk in je Werk ook geregeld langere tijd met iemand in een loopbaantraject of coachtraject. Denk dan aan: van werk naar werk begeleiding (mijn specialisatie is de loopbaanswitch en het veroveren van je droombaan), voor jezelf starten eventueel naast een baan, coaching op zacht werken bijvoorbeeld na je burnout of liever nog!...ter voorkoming ervan.

Mocht je druk ervaren aangaande je werk-privé balans of jezelf persoonlijk willen ontwikkelen en de juiste groeirichting zoeken. Ik ben erkende zacht werken coach en werk ook graag met het Enneagram als jou dit ook aanspreekt. In gesprek kan ik je over beide thema's en het nut van het werken ermee (Zacht Werken en Enneagram) meer vertellen.

In 2017 schreef ik het boek (paperback) 'Realiseer je droombaan in 7 stappen'. Op www.realiseerjedroombaanin7stappen.nl is dit boek te bestellen.
Het 1e hoofdstuk van mijn boek is gratis te downloaden om te bekijken of het boek brengt wat je wenst in je loopbaan. Vraag het 1e hoofdstuk aan op: http://www.bewustzijninwording.nl/opt-pagina-eerste-hoofdstuk-7-stappen/

Voor organisaties / werkgevers
Ik stimuleer dat medewerkers regie en verantwoordelijkheid nemen in hun loopbaan. Door tijdige loopbaanontwikkeling stimuleren we mobiliteit en/of voorkomen we ziekte of disfunctioneren.

Website www.bewustzijninwording.nl
NOLOC erkende loopbaanprofessional en officieel Zacht Werken coach.

Heb je een vraag of wil je kennis maken? Bel of mail me dan voor een Ontdekgesprek, eerst telefonisch en als het klikt maken we een face-to-face afspraak van circa 45 minuten waarin we bespreken waar jij mee worstelt en hoe ik jou daar bij kan helpen. Hartelijke groet, Maaike de Bruijn (Mobiel bereikbaar op 06 31 69 11 32 / mail info@bewustzijninwording.nl)

Werkvelden

 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie
 • Particuliere markt
 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Vereniging

Lid van de volgende beroepsverenigingen

 • Overig
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4b047ad1623204002381","firstName":"Maaike","lastName":"de Bruijn","position":{"lat":51.60838469999999,"lng":4.7484008},"url":"\/leden\/maaike-de-bruijn\/?id=52cd4b047ad1623204002381","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]