Jenny Peters

Jenny Peters

Loopbaancoach
  • Loopbaan coaching
  • Outplacement
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt

Contact

  • +31 06 10512110 (mobiel)

http://www.midlifepitstop.nl

Emmastraat 24 A
6881 SV, VELP, NL

Ga op zoek naar wat belangrijk is voor jou.

Mijn focus op de midlife heeft alles te maken met mijn eigen ervaring met die periode. Zeker geen crisis maar absoluut een woelige periode waarin ik heel sterk op zoek was naar zingeving en betekenis. Ook ik was op zoek naar antwoorden op de vragen Wie ben ik? en Wat wil ik nog? Het heeft geleid tot mijn eigen bedrijf. Ik gun het iedereen om ergens halverwege het leven een pitstop te nemen. Stil te gaan staan en te bepalen of hetgeen we doen (en laten) nog wel bijdraagt aan ons levensgeluk. Inzicht en eventueel van koers veranderen maakt dat we met vernieuwde focus en energie verder kunnen.

In mijn coaching maak ik gebruik van het Big Five for Life TM coach concept. Basis hiervan is het ontdekken van je persoonlijke Big Five for Life: die vijf zaken die je nog wilt doen, zien en ervaren in je leven. Het helder hebben van die zaken die voor jou het meest waardevol zijn is een krachtige stip op de horizon die focus en richting geeft in je leven.

Mijn Big Five for Life is BLOEI:

B Band met mijn dierbaren
L Leren
O Oordeelvrij leven
E Eigenaar zijn van mijn leven
I Inspireren

Welke zaken zijn voor jou belangrijk? Ik help je graag jouw Big Five for Life te ontdekken.
Wil je meer weten over Big Five for Life en wat het voor jou zou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
[]