Jenny Peters

Jenny Peters

Loopbaancoach
Register Loopbaanprofessional
  • Loopbaan coaching
  • Outplacement
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt

Contact

  • +31 06 10512110 (mobiel)

http://www.midlifepitstop.nl

Emmastraat 24 A
6881 SV, VELP, NL

Ga op zoek naar wat belangrijk is voor jou.

Ik noem mijzelf pitstop voor 40-plussers die op zoek zijn naar (meer) werkgeluk. Ik noem mij niet voor niets pitstop. Een pitstop gaat over onderhoud. We weten allemaal dat auto’s zonder onderhoud er op een gegeven moment mee ophouden en daarom gaat de auto iedere jaar terug naar de garage voor allerlei checks. Voor mensen is dit niet anders. Om optimaal te functioneren in je persoonlijke en werkende leven is ook onderhoud vereist.

Bij mijn coaching gebruik ik het inspirerende Big Five for Life™ coachconcept. Basis hiervan is het ontdekken van je persoonlijke Big Five for Life: die vijf zaken die je nog wilt doen, zien en ervaren in je leven. Het helder hebben van die zaken die voor jou het meest waardevol zijn is een krachtige stip op de horizon die focus en richting geeft in je leven.

Het succes van Big Five for Life coaching is dat mens, werk en organisatie betekenisvol met elkaar verbonden worden. Jouw drijfveren, talenten en doelen worden zo op de juiste wijze op elkaar afgestemd. Uitgangspunt is dat mensen trouw blijven aan zichzelf en de baan vinden die het best bij hen past.

Door het inzetten van de beproefde Big Five for Life methode zet ik mensen enthousiast in beweging. Dit zorgt voor meer kans op succes. Ongeacht iemands leeftijd. Het programma onderscheid de volgende stappen:

1. Mens: Wat wil ik? En wat zijn mijn belangrijkste doelen?
2. Werk: Wat kan ik? Waar ligt mijn kracht, wat zijn mijn talenten?
3. Organisatie: Wat wil ik bijdragen? Match mens, werk en organisatie
4. Actie: Resultaatgericht en actief uitvoeren Persoonlijk Toekomst Plan
5. RightPlace: Focus op het nieuwe perspectief, de RightPlace

Mijn persoonlijke Big Five for Life is BLOEI:

B Band met mijn dierbaren
L Leren
O Oordeelvrij leven
E Eigenaar zijn van mijn leven
I Inspireren

Welke zaken zijn voor jou belangrijk in je werk en privéleven? Ik help je graag met deze te ontdekken. Neem vrijblijvend contact met mij op.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
  • Overheidsorganisatie
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5cb44ab97964f2010e48d8bf","firstName":"Jenny","lastName":"Peters","position":{"lat":51.9938476,"lng":5.973858},"url":"\/leden\/jenny-peters\/?id=5cb44ab97964f2010e48d8bf","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]