Frida de Koning

Frida de Koning

Freelance/ZZP
Register Loopbaanprofessional
 • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
 • Competentiecoaching
 • Docent op gebied van loopbanen
 • Begeleiding groepen
 • Loopbaan coaching
 • Re-integratie eerste spoor
 • Training op loopbaangebied
 • Anders
 • Interne jobcoach
 • Re-integratie tweede spoor
 • Externe jobcoach
 • Outplacement

Contact

 • +31 6 82002398 (werk)

https://fridadekoning.nl/Coaching-leven-werk/

Lyceumstraat 87
1814BR, ALKMAAR, NL

Neem de regie over je leven en werk. Investeer in de kwaliteit van je leven en werk. Nu en daardoor in de toekomst.

Voor veel mensen is het nu een onzekere tijd. En een tijd waarin je met andere ogen kijkt naar jouw werk en toekomst hierin.

Geldt dit ook voor jou?
Ben je tussen de 18 en de pensioengerechtigde leeftijd?
Ben je werknemer, zelfstandig of werkzoekend?

In 3 individuele gesprekken krijg je
inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk,
je eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden,
zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt,
zo nodig hulp bij het kiezen van de juiste (bij)scholing,
tips bij het zoeken en solliciteren naar ander werk.

Tijdens de sessies verbinden we leven & werk aan elkaar; je bent meer dan alleen je werk of je privésituatie of geschiedenis. Door de verbinding te maken met alle rollen en leef-tijden in je leven kan er in maar 3 gesprekken al veel transformeren en je blik op je leven en werk veranderen.

Geef je nu op voor jouw loopbaan ontwikkeltraject.
👉 een intake gesprek
👉 drie gesprekken van 1,5 uur
💬 De gesprekken vinden in Alkmaar plaats of 💻online via Zoom.
📧 Mail naar contact@fridadekoning.nl of ☎ bel 06 82002398.

Loopbaan - Re-integratie - Transgender Leven & Werk - Werken met Verlies - Conflictsituaties - ...

👂📢🔎📈🌱🌻KLANTEN VERTELLEN NA EEN TRAJECT VAN 3 GESPREKKEN:

Het was af en toe pijnlijk en confronterend. Dat hoort er wel een beetje bij en maakt dat ik meer geactiveerd ben en nu bewust dingen doe of niet doe.

Ik kijk met een goed gevoel naar de toekomst. Ik heb echt heel veel van het korte traject geleert. Het maakt echt verschil.

Digitaal en maar 3 sessies. Toch verrassend hoeveel je daarin kunt bereiken. Samen bepalen i.p.v. in een stramien werken. Het was net waar de behoefte of het vraagstuk ligt. Dat vond ik heel prettig. Ik voelde mij meteen op mijn gemak, zodat ik open deed met vertrouwen.

Ik heb het als plezierig ervaren. Een mooie mix van aanbod die Frida kan brengen. Concrete dingen aanhalen. Ik was heel nieuwsgierig hoe dit in de grenzen van 3 gesprekken zou gaan. Frida heeft het heel goed op maat gedaan. Er is veel aangestipt en er is genoeg tijd geweest. Bedankt voor de oprechte aandacht, doorzetten en de luisterkunst.

Het was heel fijn. Heel erg bedankt. Ik zat heel erg in een negatieve spiraal. Frida heeft op heel veel punten gewezen, tips en boeken. Ik kan weer even vooruit. Ik ga nu tijd voor mezelf nemen. Iets doen waar ik zelf energie van krijg. Ik heb mezelf teveel weggecijferd. Daarna ga ik een andere baan vinden. Zelf kansen pakken en zien.

Leuk dat Frida meetypt. Er is een rustige lijn waar ik nu op kan varen. Leuk om met haar te praten en dit later terug te zien in het toegestuurde document. Openheid, inspirerend, Frida’s openheid, structuur aanbrengen in mijn gedachten.

Fijn dat het niet alleen over loopbaan ging; ook over andere dingen. Ik ben blij dat het zo goed verlopen is. Ik vond het heel leuk om te vertellen dat ik me voor een opleiding heb ingeschreven. Voldaan.

Het was leerzaam. Goed om hiermee bezig te zijn voor mezelf; persoonlijke bewustwording. Ik ben getriggerd om over bepaalde dingen na te denken.

Het was heel fijn. We waren serieus en we hebben gelachen. Ik heb er echt wat aan gehad!

Ik had het echt zo hard nodig in het begin! Het heeft me inzichten gegeven, ook lichamelijk en persoonlijk.

It was very good, very focussing. I’m feeling confident. It was useful not to run away from difficult matters. Staying in my comfortzone is not useful. I was a bit afraid for the online part. We were strangers for each other. But it was very comfortable with good results.

Werkvelden

 • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
 • Particuliere markt
 • Overheidsorganisatie
 • Maatschappelijke organisatie

Overige media

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=580f68e8e4ec0900ceed849f","firstName":"Frida","lastName":"de Koning","position":{"lat":52.6246523,"lng":4.747241},"url":"\/leden\/frida-de-koning\/?id=580f68e8e4ec0900ceed849f","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]