Caroline van Lelyveld

Caroline van Lelyveld

Loopbaanadviseur / Mobiliteitsadviseur
Noloc Erkend Loopbaanprofessional
  • Begeleiding naar de arbeidsmarkt
  • Loopbaan coaching
  • Onderzoek op gebied van loopbanen
  • Outplacement

Contact

  • +31 6 45670228 (werk)

Neptunusstraat 59
2024 GN, HAARLEM, NL

De juiste persoon op de juiste plek, daar draait het voor mij om. Ik begeleid graag mensen naar die juiste plek. Anderen omschrijven mij als empathisch, pragmatisch, breed geïnteresseerd, resultaatgericht en avontuurlijk. Ervaring binnen zowel profit als non profit, beweegt zich makkelijk in diverse typen bedrijven, zelfstarter, weet zich snel in te werken. Voorliefde om mensen naar de juiste plek te begeleiden zodat ze het optimale uit zichzelf weten te halen. In mijn werk als HR interimmer (ZZP'er) richt ik mij op een aantal gebieden:

- Individuele loopbaanbegeleiding: Door middel van gesprekken en oefeningen begeleid ik mensen met hun loopbaanvraag. Dit is altijd maatwerk, afgestemd op je behoeften en wensen. We kijken samen naar waar je talenten en krachten zitten, waar juist ook je energielekken zitten en waar je niet happy van wordt en waar je mogelijkheden zitten. Mijn werkwijze typeert zich als pragmatisch en oplossingsgericht, ik denk in mogelijkheden. Het aantal gesprekken in een traject is afhankelijk van je vraag en dit bespreken we samen in een kosteloze intake. Dit kunnen we telefonisch of via videobellen bespreken of we spreken af met een kop koffie.

- Reorganisaties: Als bedrijven gaan reorganiseren en hun medewerkers op een persoonlijke manier willen laten begeleiden in deze transitie, dan kan ik op interimbasis als mobiliteitscoordinator het reorganisatieteam komen versterken. Individuele gesprekken met medewerkers om met hen tot een persoonlijk actieplan te komen, het organiseren van trainingen (CV, motivatie, LinkedIn) en medewerkers van werk naar werk begeleiden.

- Loopbaanadviseur: Bedrijven die graag hun medewerkers intern willen laten doorstromen naar andere functies kan ik ondersteunen door als interne loopbaanadviseur met medewerkers in individuele gesprekken te achterhalen wat ze graag als volgende functie zouden willen gaan doen.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)
  • Particuliere markt
[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=5e3018d3b0714b011266b9f2","firstName":"Caroline","lastName":"van Lelyveld","position":{"lat":52.4061818,"lng":4.6424626},"url":"\/leden\/caroline-van-lelyveld\/?id=5e3018d3b0714b011266b9f2","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredJobCoach":false}]