Carolien Huffels

Carolien Huffels

Zelfstandig ondernemer
Register Loopbaanprofessional
  • Competentiecoaching
  • Keuzeadvies (beroeps- en studie-)
  • Loopbaan coaching
  • Loopbaan counselling
Profiel afbeelding

Contact

  • +31 6 44212085 (werk)
  • +31 6 44212085 (mobiel)

http://www.carolienhuffelscoaching.nl

couwenhoven 6323
3703HR, ZEIST, NL

Haal uit je loopbaan wat erin zit

“Ieder mens is uniek. De waarde van het leven zit voor een groot deel in het ontplooien van activiteiten waarbij jouw unieke set van kwaliteiten, talenten en ervaringen tot zijn recht komen. Dit is voor velen van ons een zoektocht die vragen oproept. De antwoorden op deze vragen zijn te vinden in onszelf.”

Iedereen is uniek. Dit uitgangspunt vormt de basis van mijn coaching. Ik begeleid mensen individueel en in groepsverband op het gebied van persoonlijke en loopbaanontwikkeling. Ik pas de trajecten aan op de vraag en persoonlijkheid van de deelnemer(s). De rust in mijn gesprekken in combinatie met verdiepende vragen, creëren ruimte om anders te gaan kijken naar dat waar de deelnemer mee zit. Samen met de deelnemer zoek ik naar passende mogelijkheden om veranderingen in te zetten. Ik maak daarbij gebruik van opdrachten die aanspraak doen op zowel de intuïtieve als rationele kant van de deelnemer. Vanzelfsprekend met oog op het resultaat.

Voor de deelnemer betekent dit dat hij antwoord vindt op zijn vragen, ook op voor hem nieuwe manieren. Al tijdens het traject start de deelnemer met het maken van andere keuzes en het inzetten van ander gedrag. Ik reik hierbij handvatten aan om dit ook blijvend vorm te kunnen geven. Dit alles maakt dat persoonlijke wensen en dromen werkelijkheid kunnen worden, en dat de deelnemers met hernieuwde energie en passie aan de slag gaan.

Werkvelden

  • Bedrijfsleven (incl. samenwerkingsverbanden en social enterprises)

Fotogalerij

[{"profilePictureUrl":"\/download\/cb\/?id=52cd4a497ad16232040010d8","firstName":"Carolien","lastName":"Huffels","position":{"lat":52.0781872,"lng":5.2254724},"url":"\/leden\/carolien-huffels\/?id=52cd4a497ad16232040010d8","isCmiCertified":false,"isRegisteredCareerProfessional":true,"isRegisteredCareerProfessional2021":true,"isRegisteredJobCoach":false}]