Leden

van Eijndhoven

Irene van van Eijndhoven

Blauwesteen Coaching & Advies - Stappen zetten in leven en werk

Omdat je vooruit wilt komen naar meer plezier en geluk

Je bent ervan bewust dat je iets wilt veranderen, maar je weet niet hoe en je komt er alleen niet uit. Doordat je herkent dat je het anders wilt, heb je de eerste stap al gezet. Door mij in te schakelen gaat het je lukken om de volgende stap te zetten. Samen gaan we onderzoeken wat er speelt, waar je last van hebt en komen we tot resultaten waarmee je verder kunt. Zodat je meer kan gaan genieten van leven en werk.

Met oprechte interesse in jou en je verhaal, loop ik graag een stukje met je mee. Ik lever graag een bijdrage aan groei van mensen en word er blij van om het beste uit mensen te halen.

Ik geloof in persoonlijk leiderschap: leidinggeven aan jezelf en weten waar je voor staat en waar je voor gaat. Dat betekent niet dat je alles alleen hoeft te doen. Ik weet uit eigen ervaring dat het helpt om de hulp van een coach in te roepen als je er alleen niet uitkomt. Je neemt dan regie over je leven en/of werk.

Ik startte mijn loopbaan in de sales, werd vervolgens manager en later adviseur werving & selectie, detachering, interim-management, loopbaan & werk-naar-werk coach bij diverse HR-bureaus. Het begeleiden van mensen en organisaties loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Sinds 2018 heb ik me verder verdiept in het mooie vak van coaching en ben ik gaan werken met onder andere Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en Systemisch Werk (SW).

Je kunt bij mij terecht voor coaching en advies op het gebied van leven en werk, waaronder loopbaancoaching, persoonlijke en professionele ontwikkeling, werk-naar-werk begeleiding en re-integratiecoaching.