Leden

Dijk

Colinda van Dijk

Zelfstandig ondernemer

Contact

  • +31308200920 (vast)
  • +31308200920 (mobiel)
  • +31308200920 (werk)

http://www.gewoon-hr.nl

Grebbeberglaan 15 3527 VX UTRECHT

Gewoon doen wat werkt!

Colinda van Dijk is medeoprichter van Gewoon-HR en werkzaam als loopbaanadviseur, trainer en adviseur voor diverse overheidsorganisaties en bedrijven.
Colinda brengt mensen in beweging door een praktische aanpak en een realistische kijk op mogelijkheden. Als specialisatie heeft zij ruime kennis van de arbeidsmarkt en jaren werkervaring als leidinggevende.
Colinda heeft 22 jaar ervaring op het gebied van Mens en Werk. Op zowel strategisch, tactisch en operationeel niveau. Door mijn achtergrond veel organisaties van binnen mogen zien en mezelf hierdoor kunnen ontwikkelen tot specialist op het gebied van mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, reorganisaties en arbeidsmarkt.
Vanuit de vakbond veel kennis en ervaring opgedaan met programma’s op het gebied van kwaliteit van de arbeid en ondernemingsraden.
12 jaar gewerkt als (districts)manager in de uitzendbranche. Hier veel programma’s ontwikkeld voor medewerkers en klanten op gebied van mobiliteit, beweging, verandering, ontwikkeling, binden en boeien en professionalisering.
Waarbij het faciliteren van trainingen, het afnemen van assessments en het coachen een onderdeel van de functie was.
10 jaar werkzaam voor Gewoon-hr. Hier ook actief op thema’s mobiliteit, bewegen, ontwikkelen, veranderen, cultuur en duurzame inzetbaarheid. Veel ervaring met analyse, ontwikkelen van maatwerkprogramma’s voor leidinggevende en medewerkers.