Leden

Hidding

Mariska Hidding

Loopbaancoach voor aanpakkers
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Talentontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding
  • Ontwikkeling loopbaanbeleid

Contact

  • +31622473986 (werk)

https://www.mefactor.nl

Leliekeverstraat 28 2492 RJ 'S-GRAVENHAGE

Loopbaancoach voor aanpakkers

Je bent een aanpakker, werkt al een aantal jaar in deze functie en het leuke is er inmiddels wel vanaf. Met plezier naar je werk ga je allang niet meer. Sterker nog, op zondagavond zit jij chagrijnig op de bank te piekeren over je nieuwe werkweek. Je bent kortaf tegen je partner en kinderen doordat het niet lekker loopt op je werk en je hebt geen idee hoe je dat kan aanpakken.
.
Heel graag wil je weer met energie naar je werk en met energie thuiskomen. Ook wil je op het werk die taken doen waar je goed in bent en die je leuk vindt. Daarnaast wil je weer enthousiast kunnen reageren op nieuwe voorstellen in de organisatie. Je wilt positief uitgedaagd worden op je werk.

Het is je inmiddels duidelijk; er moet wat veranderen op je werk. Toch vind je het lastig te bepalen welke stappen je kunt zetten. Je hebt zelfs al een paar keer gesolliciteerd, maar werd niet eens uitgenodigd. Wat een domper. Toch blijft het knagen, langer doorgaan op deze manier gaat het ook niet worden. Je werkplezier is ver te zoeken en de uitdaging is weg. Ook jij wil weer werken met plezier.

Opgegroeid op het hoveniersbedrijf en tuincentrum van mijn vader en vanaf mijn 19e actief bij de brandweer ben ik gewend om te werken met aanpakkers. Ik hou van de mannen en vrouwen die de handen uit de mouwen halen en aan de slag gaan. Gedurende het harde werken komt er soms een moment dat het belangrijk is om na te denken over je vervolg van je loopbaan, daar help ik je graag bij.

Nooit te laat voor een volgende stap

Door na te denken over duurzame inzetbaarheid zorg je dat je genoeg ‘brandstof’ hebt voor nu en voor de toekomst. Je gehele werkende leven vitaal en productief zijn gaat niet vanzelf en een ‘baan voor het leven’ bestaan niet meer. Het is immers nooit te laat voor een volgende stap in je carrière! Als loopbaancoach voor aanpakkers help ik je graag bij deze volgende stap.

Coachgesprekken loopbaancoach

Tijdens de coachgesprekken gaan we op een praktische manier werken aan een gericht plan van aanpak. Door de gesprekken krijg je meer inzicht in je talenten en drijfveren, vervolgens gaan we op zoek naar wat jij écht leuk vindt.

Neem gerust vrijblijvend contact op. Mail me op mariska@mefactor.nl