Leden

Kool

Joyce Kool

Wil jij ook helemaal tot bloei komen en het maximale uit je zelf halen? Ik nodig je graag uit om samen te kijken waar jouw pad naar toe leidt en welke stappen hiervoor nodig zijn.
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Outplacement
  • Stress en burnout begeleiding
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Training/opleiding

loopbaanbegeleiding, persoonlijke ontwikkeling, stressreductie en mindfulness

Als coach voor coach voor carrière en persoonlijke ontwikkeling begeleid mensen met uiteenlopende vragen op het gebied van carrière en persoonlijke ontwikkeling. Ook begeleid ik mensen met stressklachten middels individuele mindfulnesstrajecten. Ik ben lid van de beroepsvereniging NOLOC.

Ik werk als (loopbaan)coach en stresscouselor voor organisaties in verschillende sectoren. Voor Utrecht Zorg werk ik als coach voor de projecten Sterk in je Werk en Fit in je Werk. Voor James Loopbaan voer ik korte en langere loopbaantrajecten uit. Ook particulieren kunnen contact opnemen.

Mijn werkwijze is open, intuïtief, confronterend en vriendelijk. Ik bied een luisterend oor en volledige aandacht zonder oordeel. Door mijn invoelend vermogen komt de vraag achter de vraag naar boven en dat geeft vaak een andere zienswijze. Inspiratiebronnen voor mijn zijn het werk van Carl Jung , spirituele leraren als Eckhart Tolle, Jan Geurtz, Jon Kabatt-Zin en kennis uit boeddhistische stromingen en westerse (positieve) psychologie.

Mensen nemen contact op als ze en loopbaanvraag hebben, kampen met stress of een thema op het gebied van hun persoonlijke ontwikkeling willen verkennen. Alle trajecten zijn op maat. In mijn coaching neem ik de tijd om tot de kern van de vraag of probleem te komen. De ene keer geeft dat stof tot nadenken en de andere keer kunnen de inzichten direct in de praktijk gebracht worden.

Het beste uit jezelf halen gaat over weten wat er geleefd wil worden, moed opbrengen om stappen te zetten en weten wat er in de wereld te koop is. Ook gaat het om bewust worden van patronen en overtuigingen die je belemmeren te doen wat er in potentie mogelijk is. Hoe je dan de verworven inzichten vervolgens omzet naar DOEN dat is een tweede belangrijke stap, wat onderdeel is van mijn begeleiding. Het is namelijk een groot verschil tussen weten wat je wilt (gevoel) en dat daadwerkelijk vinden of creëren in de buitenwereld. Ik vind het belangrijk dat de client zelf de regie weer in handen neemt en dat de inzichten of adviezen ook daadwerkelijk in de praktijk gebracht kunnen worden.

Ik ben gespecialiseerd op de volgende gebieden:
Persoonlijke groei en transformatie
Werk, carrière en missie
Meditatie en bewustzijnsontwikkeling
Mindfulness en stresshantering
Hoog gevoeligheid en energiebeheer

Meer info op mijn website joycekool.nl