Leden

Bos

Theo Bos

Iedereen die met werk het verschil wil maken, verdient hier hulp bij.
badge RLP
  • Loopbaanontwikkeling
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Outplacement
  • Beroepskeuze begeleiding
  • Sollicitatiebegeleiding

Contact

  • 0642181847 (mobiel)

http://www.boscoo.nl

Binnen de Veste 37 3811 PE AMERSFOORT

Iedere werkende ervaart het weleens: minder plezier in het werk. Dit kan allerlei aanleidingen hebben. Het niet meer ervaren van werkplezier en motivatie, kan van werk een last maken. Een werkdag bestaat toch al snel uit een derde van een etmaal, dus het is zonde om hiermee door te blijven lopen. Loopbaancoaching kan je helpen om je werk weer een positieve plek in je leven te geven.
Loopbaancoaching helpt je bij het maken en realiseren van keuzes op het gebied van loopbaan, werk en leren. Het kan ook ondersteunen bij je persoonlijke en professionele ontwikkeling in relatie tot jouw loopbaan, werk en leren. In feite helpt loopbaancoaching jou bij het beantwoorden van de volgende vragen:

1) Wie ben ik?

2) Wat wil ik?

3) Wat kan ik?

4) Waar vind ik dat?

5) Hoe kom ik daar?

Tijdens het traject proberen we de vragen te beantwoorden met een diversiteit aan werkvormen. Denk aan oplossingsgericht coachen, online vragenlijsten over bijvoorbeeld motivatie, interesses of werkstress, werkvormen over kernkwadranten, biografisch werken, belangrijke waarden en persoonlijke missie. Zo ontstaat een beeld op basis waarvan je goed overwogen keuzes kan maken. Vervolgens wordt er gewerkt aan de vragen ‘waar vind ik dat’ en ‘hoe kom ik daar’.